Vacatures in de financiële sector die perfect bij jou passen.

Versterk jezelf met 17 jaar ervaring in de financiële detachering. Klik op een van de 5 knoppen en laat jezelf verassen met de uitkomst.

Help direct iemand verder

Klantvriendelijk word je niet. Dat zit in je en dat ben je. Als je voor klantvriendelijk hebt gekozen, kun je terecht bij tal van onze Customer Contact & Care functies.

Hier heb ik dag in dag uit contact met klanten over allerlei vragen. Van het openen van een bankrekening voor een stelletje dat gaat samenwonen, tot een oudere dame van 80 die moeite heeft met internetbankieren.

Vacatures als je klantvriendelijk bent

Jij bent die sterke commerciële duizendpoot

Zand aan de nomaden verkopen, is voor jou een fluitje van een cent. Dat is hoe commercieel je bent. Die commerciële instelling kun je gebruiken in de financiële dienstverlening, via Octas.

Er zijn namelijk tal van commerciële functies waar je je ei in kwijt kan. Wat dacht je van hypotheekacceptant, waarbij je je kennis deelt omtrent hypotheken, maar ook advies geeft aan die starters op de arbeidsmarkt, hoe ze het beste hun eerste huis kunnen kopen.

Vacatures als je commercieel bent

Toch iets anders proberen? Bekijk de vacatures bij Octas HQ

Risico's herkennen? Dat is jouw tweede natuur.

Berekend en grondig. Dat zijn twee woorden die jou perfect beschrijven. Daarbovenop maak je met jouw analytische blik de financiële wereld een betere plek.

Als analytische expert onderzoek jij betalingsactiviteiten bij een bank. Dit zijn transacties die potentieel een criminele grondslag hebben. Hierdoor maak jij de financiele sector een veiligere en betere plek. Daarom is dit misschien wel de mooiste baan van Nederland.

Vacatures als je analytisch bent

Jij bent expert in het werken met cijfers.

Voor de komma, achter de komma, jij als cijfer-specialist weet als geen ander hoe je kengetallen kun interpreteren. Deze interpretaties kunnen van pas komen bij Octas.

Naast een cijfermatige superheld is commercieel inzicht belangrijk. Het doel is niet direct meer verkopen, maar het opbouwen van een duurzame relatie met de klant. Bij detachering krijg je een eigen businessmanager. Deze helpt je verder in je functie. Ander voordeel van detachering; reorganisaties hebben geen invloed op je, je bent namelijk bij Octas in dienst.

Vacatures als je cijfermatig sterk bent

Als teamplayer sta je samen op 1.

Als teamplayer sta je binnen in het team. Het interne team van Octas natuurlijk. Hier zijn 15 collega’s, met elk hun eigen expertise dag in dag uit op zoek naar de perfecte match voor de kandidaat.

Intern zijn we altijd op zoek naar teamplayers die ons team willen versterken. Behoefte aan een diverse baan, waar je alle aspecten van recruitment, combineert met marketing en businessmanagement? Ontdek dan gauw deze topvacatures!

Vacatures als je een teamplayer bent