Financieringsspecialist F&A

Ben je analytisch sterk en heb jij een commerciële drive? Heb je daarnaast goede kennis van financieren en de daarbij horende risico’s? Dan heeft Octas de perfecte baan voor jou als financieringsspecialist F&A!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Wat ga je precies doen? De werkzaamheden in de functie als Financieringsspecialist F&A bestaan voor een goot deel uit het verwerken en afhandelen van revisies. In jouw portefeuille zitten met name Agri, Akkerbouw, Boomkwekerij, Melkvee en Glastuinbouw business. Richtlijn is dat er gemiddeld tien revisies per maand verwerkt dienen te worden. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de complexiteit van de dossiers. Indien de druk op de revisies minder is dan word jouw takenpakket uitgebreid en kun je ook ingezet worden op nieuwe aanvragen.

Het team waarin je komt te werken is samengesteld team met in totaal 54 financieringsspecialisten. Deze zijn verdeeld over HID en F&A. Idealiter start je deze opdracht direct in het nieuwe jaar voor de periode van minimaal drie maanden met optie tot verlenging. Jouw standplaats is Rotterdam en je werkt 36 uur per week.

Organisatie

Ben jij op zoek naar echte uitdagingen en avontuur? Wij detacheren onze deskundige professionals bij opdrachten die hun carrière met stappen vooruit brengt en hun nog beter maakt. Onze professionals werken bij organisaties als ABN Amro, Rabobank, ING, RVO en Nationale Nederlanden. Wij helpen je deze (volgende) stap te maken.

Functie eisen

Wat vragen wij precies van jou als Financieringsspecialist F&A A?

• Een relevante afgeronde hbo of wo opleiding;
• Minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen het (groot)zakelijke segment;
• Goede kennis van financieren en alternatieve financieringsproposities en –constructies en de daarbij horende risico’s;
• Ervaring met BBS;
• Je bent analytisch sterk, je ziet verbanden en kunt analyses goed onderbouwen;
• Je hebt een commerciële mindset maar stelt de klant altijd centraal.

Aanbod

Wij bieden je voor deze vacature de volgende voorwaarden:

• Een brutosalaris tussen de € 3000 en € 4000 per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Volledige reiskostenvergoeding;
• Een ontwikkelen afgesteld op jouw behoeftes, maak je samen met je Fieldmanager;
• Vervolgopdrachten bij verschillende opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s en opdrachtgevers die je regelmatig tegenkomt op onze events.

Meer over...

Voldoe jij aan alle gevraagde kwaliteiten voor deze functies en kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel. Wij nemen dan contact met je op. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van onze recruiters op nummer: 020 758 1622.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen