Financieringsspecialist MKB en GZ

Ben jij dé expert op het gebied van MKB- en Grootzakelijke financieringen? En wil je als Financieringsspecialist aan de slag bij de Rabobank? Reageer dan nu!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Als Financieringsspecialist MKB en GZ zal jij je bezig houden met o.a. het analyseren van de financiële situatie en behoeften van de klant. Als Financieringsspecialist analyseer je krediet-, betalings-en cashmanagementaanvragen van prospects en klanten. Daarnaast structureer je financieringsoplossingen en geeft een oordeel over de kredietwaardigheid van een klant of prospect. Voor de klant licht je de financieringsconstructies toe, voert efficiënte adviesgesprekken en schetst alternatieven.

Organisatie

Wil jij jouw expertise van de financiële sector inzetten voor een opdracht of baan bij top werkgevers binnen de bank- en verzekeringsbranche? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken met Octas. Octas detacheert, werft en selecteert in de financiële sector. Klanten zijn tevreden door onze pro-actieve werkwijze en kwalitatieve inzet van professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Hierdoor werken Octas professionals gecommitteerd en met veel plezier in het bankwezen.

Functie eisen

Voor de rol van Financieringsspecialist MKB en GZ heb je het volgende in huis:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding met minimaal 1 jaar ervaring als Financieringsspecialist bij de Rabobank;
  • Je hebt kennis en ervaring met financieringsstructuren en oplossingen;
  • Kennis en ervaring met het zelfstandig behandelen van revisies.

Aanbod

Wij bieden het volgende voor de rol van Financieringsspecialist MKB en GZ:

  • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de € 2.500-€ 5.300 o.b.v. een 36-urige werkweek afhankelijk van je ervaring;
  • Octas kent een verplichte pensioenregeling bij Stipp eneen volledige reiskostenvergoeding;
  • Een ontwikkelplan met opleidingsmogelijkheden afgesteld op jouw behoeftes, deze maak je samen met jouw Fieldmanager;
  • Vervolg

    opdrachten bij verschillende opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening;

  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s en opdrachtgevers die je tegenkomt op onze events.

Meer over...

Ben jij dé kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan nu door op de button 'solliciteren' te klikken.Kirsten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen