Ga direct aan de slag als Financieringsspecialist bij de Rabobank

Vragen over financieringsspecialist vacatures bij de Rabobank? Ontdek hier de antwoorden:

Reorganisaties
Salaris
Opleiding

Bij Octas heb je geen last van de reorganisaties bij een bank. Dit omdat je in dienst bent bij Octas en niet bij een bank. Mocht je onverhoopt toch met een reorganisatie te maken hebben, dan vinden we een nieuwe opdracht voor je. Kortom: bij Octas heb je altijd baanzekerheid.

Het salaris van een Financieringsspecialist bij een bank is afhankelijk van het aantal jaren ervaring, maar ook van extra diploma’s, zoals een NIBE balanslezen of kasstroom analyse.

  • Voor een Junior Financieringsspecialist (0-2 jaar ervaring) is dat: €2.500 – €3.000
  • Als Medior Financieringsspecialist (2-5 jaar ervaring) verdien je: €3.000 – €4.250
  • Bij een Senior Financieringsspecialist  (5+ jaar ervaring) is het salaris: €4.250 – €5.000

Een HBO/WO opleiding in de richting van economie, bedrijfskundige of accountancy. Daarnaast is Zakelijke Kredietverlening een must.

Je kunt ook zijinstromen, bijvoorbeeld van (assistent) Accountmanager, CDD Analist of Bijzonder Beheer bij een bank. Werk je in de advocatuur en specialist in afbouw & insolventie? Zelfs dan is het mogelijk om Financieringsspecialist te worden!

Vacatures

Financieringsspecialist bij Octas, waarom?

Als Financieringsspecialist ben je volledig thuis in de wereld van zakelijke financieringen en ben je continu bezig om de klantbeleving te verbeteren. De financieringsspecialist bedient samen met de accountmanager de zakelijke klanten met zeer complexe behoeften. Samen krijgen jullie te maken met klanten die een internationaal karakter hebben, waarbij er uitsluitend sprake is van specialistisch maatwerk en zware advisering van ondernemers. Hieruit maak jij als financieringsspecialist uitzonderlijke constructies om zo in de behoefte van de klant te kunnen voorzien. Dit doe je niet alleen, bij Octas heb je een persoonlijke coach. Jouw eigen businessmanager!

Financieringsspecialist Ronald:

“Door mijn eerdere werkervaring bij een ander detacheringsbureau ben ik erachter gekomen dat de manier waarop ik naar werk en de werkomgeving kijk, past bij detacheren. Dat is ook wat ik mee wil geven aan nieuwelingen binnen detachering. Je moet je open willen en kunnen stellen voor ander werk en een veranderende omgeving. Bij iedere opdrachtgever ervaar je een andere cultuur en werkwijze en juist dat maakt het voor mij zo leuk en leerzaam.’’