Financieringsspecialist Zakelijke Kredieten

Jij bezorgt de zakelijke klant telkens een 'WOW" gevoel, dat is waar jij energie van krijgt! Heb je daarnaast ervaring met zakelijke financieringen? Reageer dan nu als Financieringsspecialist Zakelijke Kredieten!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Als Financieringsspecialist Zakelijke Kredieten ben je volledig thuis in de wereld van zakelijke financieringen en je bent continu bezig om de klantbeleving te verbeteren. Binnen een zelfsturend team met ongeveer 11 collega's ga je aan de slag de instroom van nieuwe aanvragen en klantverzoeken af te handelen en de klant een WOW-beleving te bezorgen. Als geen ander weet jij zelfstandig kredietbeoordelingen en financieringsaanvragen te doorgronden en deze zo te vertalen naar de klant, dat ook zij die begrijpen.

Als Financieringsspecialist Zakelijke Kredieten kun je terecht komen in vier verschillende teams (Welkom, Beheer, Specials en Risicobeheer) en werkt aan de hand van coaching in een dynamische omgeving om je te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf!

Organisatie

Vanuit de Super Circle Zakelijke Kredieten is de bank een nieuw concept gestart: TheOrangeClub. De dienstverlening van deze bank gaat dan ook verder dan uitsluitend het aanbieden van bank gerelateerde producten. Er wordt ingespeeld op de individuele behoefte van de klant om zo de klant elke dag weer de beste klantervaring te geven. TheOrangeClub biedt klanten die dat willen de mogelijkheid 'lid' te worden en zo gebruik te maken van het nieuwe eco-systeem. De nieuwe werkwijze is gebaseerd op 5 principes, ambities realiseren, voorspelbaar en snel, digitaal en persoonlijk, heldere taal en alles eenvoudig. De klant elke dag een 'WOW' beleving bezorgen, dat is waar deze afdeling om draait!

Functie eisen

Wat vragen wij precies van jou als als Financieringsspecialist Zakelijke Kredieten?

  • Je hebt minimaal HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je kunt zelfstandig jaarcijfers interpreteren, balansen lezen en analyses maken (of bent bereid aanvullende opleidingen te volgen die nodig zijn om je werk goed te kunnen doen);
  • Ervaring binnen het zakelijke domein is een pré en je bent daarnaast communicatief vaardig.

Aanbod

Voor de rol van Financieringsspecialist Zakelijke Kredieten kunnen wij het volgende bieden:

  • Je kunt per direct aan de slag voor ca. een half jaar met grote kans op verlenging en een jaarcontract bij Octas;
  • Bruto maandsalarisindicatie is tussen de € 2.600 en € 3.600 op basis van 36 uur (afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring);
  • Daarnaast kent Octas een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden en bieden wij individuele (project)begeleiding en deelname aan diverse Octas-evenementen.

Meer over...

Voldoe jij aan alle gevraagde kwaliteiten voor deze functies en kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel. Wij nemen dan contact met je op!


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen