Fintech vacatures in Amsterdam

FinTech bedrijven nemen het op tegen traditionele organisaties om financieren sneller, makkelijker en goedkoper te maken. Dit doen FinTechs door slimme en innovatieve technologie te gebruiken om consumenten zo goed mogelijk te helpen. Heb jij de ambitie om bij zo’n innovatieve organisatie aan de slag te gaan? Bijvoorbeeld in de rol van CDD Analist, Hypotheekacceptant of Anti Money Laundering specialist. Octas is jouw sterke connectie in de financiële sector en verbindt jou aan een fintech in Amsterdam die bij jouw ambities past.

Wat is een fintech?

Een FinTech (Financiële Technologie) is een bedrijf dat technologie inzet in de financiële sector. Het doel van een FinTech is om de dienstverlening in de financiële sector te optimaliseren. Alleen al in Nederland zijn er 600+ verschillende FinTech bedrijven.

Wat is detachering bij een fintech?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wellicht nieuw voor jou. Als je via Octas gedetacheerd wordt betekent dat dat je fysiek werkzaam bent bij de opdrachtgever en tegelijkertijd in dienst bent bij Octas als finance professional. Dubbel voordeel dus! Enerzijds ontwikkel je je bij de opdrachtgever en anderzijds word je door Octas versterkt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onder andere door een breed netwerk aan finance professionals, de Octas Academy en persoonlijke begeleiding door een van onze businessmanagers.