Terug naar media

Groeispurt van Octas


In 2014 zijn we van Bussum naar ons huidige kantoor in Amsterdam verhuisd. Zo konden we verder werken aan onze missie om een vooraanstaande positie in te nemen op de arbeidsmarkt in de financiële sector. In Amsterdam kozen we voor een pand met mogelijkheden en een modernere uitstraling. We kregen in Amsterdam meer flexibele vergaderruimtes en ruimte voor meer personeel.

Groeien naar mogelijkheden

We zijn met 5 interne collega’s verhuisd naar Amsterdam en inmiddels zijn we doorgegroeid naar een team van 21 collega’s. Een flinke groei in een relatief korte periode. Met een focus op toekomstige groei hadden we ook in Amsterdam meer ruimte nodig. We groeiden uit ons jasje. En door intern verder te groeien kunnen we extern ook harder groeien. De behoefte lag niet alleen op het verkrijgen van meer ruimte, maar vooral op krijgen van verschillende mogelijkheden van werken. Denk hierbij aan geconcentreerd werken, meer vergaderplekken, flexibele werkplekken en professionele skypemogelijkheden.

Van wens naar realiteit  

Om dit te realiseren hebben we de ruimte naast ons huidige kantoor erbij gehuurd. Op 1 april kregen we de sleutel van ons nieuwe deel. Vanaf dat moment is VEGA Projects voor ons aan de slag gegaan om de wensenlijst werkelijkheid te maken. VEGA Projects heeft gewerkt voor onder andere Funda, Takeaway.com en TMC. Deze club vol ervaring heeft erg geholpen om een moderne werkomgeving vorm te geven. De verbouwing is bijna klaar en het ziet er fantastisch uit. Onze tafeltennistafel heeft een nieuwe plek gekregen, de tafels en stoelen staan op hun positie en het plafond heeft al de juiste kleur. Nog een paar puntjes op de i en dan is alles af.

Kenniscentrum

Fieldmanagement had aangegeven dat er een wens was bij huidige en toekomstige professionals om een werkplek te hebben bij Octas, voor als professionals bijvoorbeeld tussen 2 opdrachten inzitten. Professionals kunnen dan komen om te werken. De ruimte kan ook gebruikt worden voor het volgen van opleidingsprogramma’s of e-learning. Dit kenniscentrum hebben we nu kunnen inrichten en staat klaar voor gebruik!

De komende jaren kunnen wij weer verder groeien. Sterker nog, daar zijn we al mee bezig.

Wie daagt onze recruiters uit aan de tafeltennistafel?