Jij bent de HR Medewerker die wij zoeken!

Waarom HR Medewerker bij Octas in Amsterdam?

Als HR medewerker bij Octas in Amsterdam ben je een organisatorische topper. Geen dag is bij ons hetzelfde en dat houden we graag zo. Je gaat werken in een ambitieus en gezellig team (mooie mix van junior, medior en senior collega’s). Jij bent de schakel tussen professionals – business management – klanten. Jij zorgt dat nieuwe collega’s een goede start hebben bij Octas, organiseert onboarding dagen en coördineert screeningsprocedures.

Vanuit onze collega’s in het veld en op het hoofdkantoor zijn er vragen, problemen en opmerkingen die te maken hebben met de start van een opdracht, praktische zaken, arbeidsvoorwaarden, uren schrijven, evenementen en 1001 andere zaken. Oftewel afwisseling en ad hoc werken is wat deze baan voor jou interessant maakt! Je zorgt er ook voor dat de meeste vragen en problemen al beantwoord zijn voordat ze überhaupt ontstaan. Dit doe je door tijdig en volledig te informeren, goed te instrueren, de screenings- en personeelsadministratie nauwgezet bij te houden en alles goed vast te leggen.

Niet geheel onbelangrijk: je zorgt er ook voor dat alles op het hoofdkantoor voor handen is. Je bestelt onze verse lunch, zorgt dat de Nespresso cups op voorraad zijn, regelt oranje slingers en het cadeautje voor een jarige en beheert het contact met onze facilitaire partners (zoals schoonmaak, wagenpark en alles in en om ons kantoor).

Werken bij Octas