HR Specialist

Heb je een afgeronde HRM opleiding en ben jij een enthousiaste professional die graag een sparringspartner is voor directie en het management team? Heb je een passie voor het selecteren van de juiste collega’s?! Bij Octas hebben we dan de perfecte rol voor jou als HR Specialist!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Wat ga je doen? Als HR specialist ben je een belangrijke schakel binnen Octas: Je houdt je bezig met de uitvoering van diverse HR werkzaamheden zoals: Het adviseren van het managementteam en directie over thema’s zoals in-, door- en uitstroom. Je ondersteunt directie en bent sparringspartner over HR vraagstukken zoals de HR cyclus, arbeidsrecht, binden & boeien, onboarding en beoordelings-en functioneringssystematiek.

Als HR Specialist ben je verantwoordelijk voor de corporate recruitment binnen Octas en dus het aannemen van jouw nieuwe collega’s. Per jaar neem je 10 tot 15 nieuwe collega’s (accountmanagers, recruiters, fieldmanagers, marketing & communicatie medewerkers, werkstudenten) aan en weet je met jouw professionele houding en enthousiasme binnen no-time mensen aan je te binden.

Organisatie

Wij zijn een snel groeiende detacheerder, gespecialiseerd in de bancaire sector. Onze +/- 160 professionals werken al sinds 2004 onder andere bij de grootbanken van Nederland. Ons interne team, waarin jij je in no time onmisbaar gaat maken, werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost en bestaat uit ongeveer 20 collega’s verdeeld over de afdelingen Recruitment, Accountmanagement, Fieldmanagement, Finance, Marketing & Communicatie en Directie. Wij houden van korte lijnen, flexibiliteit, goede borrelavonden en competities tafeltennis.

Functie eisen

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van HRM;
  • Je hebt ervaring met advisering over HR thema’s zoals binden & boeien, onboarding en de HR cyclus;
  • Je hebt minimaal 1-2 jaar werkervaring in een HR rol;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam;
  • Je bent positief ingesteld, kunt goed zelfstandig werken en hebt uitstekende adviesvaardigheden.

Aanbod

Wat bieden we jou?

  • Een bruto salaris tussen de € 2.500 en € 4.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. Afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Naast een heleboel leuke collega’s, organiseren we regelmatig gave (netwerk)events;
  • Een werklaptop en –telefoon;
  • Goede pensioen- en bonusregelingen;
  • De mogelijkheid om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen door middel van interne en externe trainingen.

Meer over...

Voldoe jij aan alle gevraagde kwaliteiten voor deze functies en kun je niet wachten om te beginnen? Stuur jouw sollicitatie naar Elise via e.eijkman@octas.nl


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen