Hypotheekacceptant

Wil jij je (verder) ontwikkelen als Hypotheekacceptant, ben je flexibel een doorpakker en heb je lef? De standplaats voor deze opdracht is in Amsterdam.


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Hypotheekacceptant krijg je veel verschillende verantwoordelijkheden en heb je afwisselende werkzaamheden. Je houdt je bezig met offreren, beoordelen, analyseren, fiatteren en controleren van hypotheekaanvragen van particuliere klanten. Ook maak de notariële aktes en nota’s op en beoordeel je de risico’s en kredietwaardigheid van de aanvrager. Je schakelt met hypotheekadviseurs van de bank, tussenpersonen en met makelaars en notarissen.

Een keer bijspringen bij een ander team? Kom maar op! Kun je goed luisteren, kom je met bruikbare ideeën en ben je klantgericht? Kun je daarnaast kritisch naar jezelf kijken maar ook feedback geven? Het maakt niet uit of je al jarenlang ervaring hebt binnen hypotheken of pas net komt kijken in de financiële dienstverlening. Bij de opdrachtgever werken ongeveer 450 mensen op de hypotheekafdeling, maar ze groeien. En door te komen werken bij Octas kan jij daar deel van uitmaken. Er zijn verschillende disciplines op deze hypotheekafdeling dus je bent niet snel uitgeleerd.

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2.000 en € 3.100 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
  • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
  • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

Om ingezet te worden als Hypotheekacceptant is (enige) ervaring in deze functie een pré. Idealiter heb je al een of twee functies vervuld en ben je 32-40 uur beschikbaar. Je hebt een afgerond Hbo-opleiding en ervaring in een klantgerichte rol. Ook heb jij je Wft Basis in de pocket. Voor start op deze opdracht is ook het behalen van Wft Hypothecair Krediet vereist. Heb je deze nog niet, dan is de wil om deze op korte termijn te behalen een must. Ook heb je talent voor klantcontact, werk je efficiënt en ben je niet verlegen om vragen te stellen en verbeterideeën aan te dragen.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen