Hypotheekacceptant vacatures in Noord-Holland

Alle Hypotheekacceptant vacatures in Noord-Holland

Zoek je een mix tussen administratieve taken en contact met collega’s en klanten? Dan vind je het werk als Hypotheekacceptant zeker interessant!  Een Hypotheekacceptant vervult veel administratieve taken en zoekt zaken uit voor de Hypotheekadviseur, die direct in contact staat met de klant. Als Hypotheekacceptant heb je de ruimte om jouw analytische taak uit te voeren, maar je hebt dus wel contact met anderen. Dit is het grote verschil met een backofficefunctie, waarin je alleen maar gegevens verwerkt. Klinkt dit voor jou interessant? Ga aan de slag als hypotheekacceptant in Noord-Holland! Werk bijvoorbeeld in Amsterdam, Haarlem of Alkmaar!

Detachering is een uitstekende stap in je carrière

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.

Detachering = super snelle ontwikkeling

Als je bij een detacheerder in dienst komt werk je op diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor ontwikkel jij je sneller binnen bepaalde disciplines dan wanneer je in vaste dienst bent. Je doet in korte tijd veel ervaring op en bent daardoor ook sneller inzetbaar op verschillende soorten projecten. Doordat je verschillende bedrijven hebt gezien en kennis hebt van hun processen kun je je kennis meenemen naar een volgende organisatie en daar gelijk van toegevoegde waarde zijn!