Hypotheekadviseur Preventief Beheer

Voor een opdrachtgever in Amersfoort zoeken wij enthousiaste Hypotheekadviseurs. Ben jij communicatief vaardig en op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan zoeken wij jou!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

In de rol van hypotheekadviseur bel je proactief klanten met een risicovolle hypotheek. Het doel is om klanten bewust te maken van het risico en hen in beweging te krijgen om actie te ondernemen. Je informeert vooral en in dit team zal de nadruk minder liggen in het daadwerkelijke advies. De klant kan bijvoorbeeld kiezen om de hypotheek om te zetten of extra af te lossen. De berekeningen en mutaties (zonder advies) die voortkomen uit de gesprekken voer je zelf uit. Het gaat om een langdurige opdracht, waarbij de eerste periode zal lopen tot eind 2019 (met optie tot verlening bij deze opdrachtgever).

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2.500 en € 3.250 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
  • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
  • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

  • Duidelijke (mondelinge) communicatie met klanten is jou op het lijf geschreven;
  • Klanten in beweging te krijgen vind jij een echte uitdaging;
  • Van het woord ‘analytisch’ gaan jouw nekharen niet overeind staan;
  • Secuur werken en resultaatgerichtheid maken jouw kwaliteiten compleet.

Je hebt een geldig certificaat van je Wft Basis, Hypothecair Krediet en Vermogen is een pré;

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 25 augustus 2019 jouw sollicitatie naar Marie-Anne via m.bekkers@octas.nl. Ik kom graag met je in contact! Vragen? Bel, mail of app mij gerust! (06 4076 6498).


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen