Hypotheekadviseur Telefonisch

Voor een opdrachtgever in Amersfoort zoeken wij enthousiaste hypotheekadviseurs. Ben jij flexibel en op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan zoeken wij jou!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Je belt proactief klanten met een risicovolle hypotheek. Het doel is om klanten bewust te maken van het risico en hen in beweging te krijgen om actie te ondernemen. Je informeert vooral en in dit team zal de nadruk minder liggen in het daadwerkelijke advies. De klant kan bijvoorbeeld kiezen om de hypotheek om te zetten of extra af te lossen. De berekeningen en mutaties (zonder advies) die voortkomen uit de gesprekken voer je zelf uit. Het gaat om een langdurige opdracht, waarbij de eerste periode zal lopen tot eind 2019 (met optie tot verlening).

Flexibiliteit is erg belangrijk, de afdeling is 6 dagen per week open van 9:00 uur tot 21:00 uur. Er wordt van je gevraagd om 2 à 3 avonden per week te werken. Past dat prima in je privé leven? Lees dan verder.

Organisatie

Ben jij op zoek naar echte uitdagingen en avontuur? Wij detacheren onze deskundige professionals al sinds 2004 bij opdrachten die hun carrière met stappen vooruit brengt en hen nog beter maakt. Onze professionals werken bij organisaties als ABN AMRO, Rabobank, ING, Achmea en Nationale Nederlanden. Of je nu starter bent of een ervaren professional, wij helpen je deze (volgende) stap te maken.

Octas organiseert (onder andere) ieder kwartaal een bijeenkomst voor al haar professionals. Bekijk dit filmpje voor een sfeerimpressie.

Functie eisen

Belangrijk om te beheersen:

 • Een geldig certificaat van je Wft Basis, Hypothecair Krediet én Vermogen;
 • Goed contact kunnen maken met klanten;
 • Duidelijke mondelinge communicatie;
 • In staat zijn om klanten in beweging te krijgen;
 • Analytisch zijn;
 • Secuur werken, en resultaatgerichtheid.

Aanbod

Wij bieden je voor deze vacature de volgende voorwaarden:

 • een afwisselende opdracht bij een toonaangevende bank, met optie tot verlening of doorplaatsing via Octas;
 • een brutosalaris tussen de € 2.500 en € 3.250 per maand o.b.v. 36 uur per week. Afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • de benodigde WFT’s Hypothecair Krediet en Vermogen;
 • een goede pensioenregeling;
 • een gaaf netwerk van leuke collega’s en opdrachtgevers die je regelmatig tegenkomt op onze events.

Meer over...

Voldoe jij aan alle gevraagde kwaliteiten voor deze functies en kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel. Wij nemen dan contact met je op. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marie-Anne Bekkers op nummer: 06 4076 6498..


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen