Alle interim finance opdrachten

Waarom aan de slag als interimmer bij Octas?

Als interimmer bij een bank via Octas bestrijd jij criminaliteit zoals witwassen en terrorisme financiering. Klantonderzoek, risico’s in signaleren en in kaart brengen en de organisatie adviseren over wet- en regelgeving: dat zijn de werkzaamheden die je dagelijks doet om de criminelen te slim af te zijn. En sterker nog, dit kan gewoon bij Octas! Op verschillende niveaus biedt Octas opdrachten aan bij opdrachtgevers in de financiële dienstverlening.

Heb jij bijvoorbeeld Criminologie gestudeerd en ben je op zoek naar een startersfunctie, dan kun je als junior aan de slag in de compliance sector! Heb je al werkervaring en wil je je verdiepen in het vak, dan passen onze medior of senior functies zeker bij jou. Onder onze opdrachtgevers vind je o.a. ABN AMRO, Rabobank, RVO, ING en Triodos. Wil jij de wereld een stukje mooier maken en een bijdrage leveren aan de maatschappij? Maak het verschil en bekijk al onze interim opdrachten hieronder!

Wij krijgen gemiddeld een 9!

We zetten jou en jouw ontwikkeling centraal. Hoe doen we dat? We bouwen samen een duurzame relatie op, waardoor we weten wat jij wilt en waar je naar toe wilt groeien. Het is aan ons om naar de ‘bigger picture’ te kijken en jouw loopbaan tot een succes te maken op een persoonlijke en professionele manier.

Waarom detachering? 4 redenen

  1. Boost je carrière
  2. Detachering biedt meer voordelen dan uitzenden
  3. Snel doorgroeien
  4. Veel leren met de Octas Academy

Ontdek meer over Octas

Service & Advies – Octas Academy

Hypotheken – Octas Academy

Compliance – Octas Academy

Intern – Persoonlijke Aanpak

Service & Advies – Persoonlijke Aanpak

Hypotheken – Persoonlijke Aanpak

Compliance – Persoonlijke Aanpak

Intern – Borrels