Jouw nieuwe baan als Medewerker Klantrelaties Hypotheken

Krijg jij energie van klantcontact? Check! Sterke interesse in Hypotheken? Check! Als Medewerker Klantrelaties Hypotheken help jij klanten via chat, mail of de telefoon met het beantwoorden van allerlei hypotheek gerelateerde vragen. Ambieer jij later een functie als hypotheekadviseur? Kom dan vrijblijvend met ons in gesprek!

Als Medewerker klantrelaties Hypotheken help jij klanten met hypotheek gerelateerde vragen. De ene klant wil iets weten over het bouwdepot, de andere over de rente en nog een andere klant wil een extra aflossing doen. Met jouw kennis help jij de klant verder en informeer je de klant wat hij of zij het beste kan doen. Vragen komen binnen via telefoon, chat en mail (waarin je later een voorkeur mag uitspreken). Jij bent servicegericht en helpt klanten graag verder. Binnen het team heerst een open cultuur waarin complimenten en feedback vaak voorkomen, ook hieraan lever je een actieve bijdrage. Je bent energiek, kunt snel schakelen en neemt een proactieve houding aan in het team. Van klantcontact krijg jij energie en je vindt het belangrijk dat de klant tevreden is.

Waarom kiezen voor Octas?

 • Ontdek meer over jezelf en waar jij energie van krijgt
 • Coaching door middel van je eigen businessmanager
 • Veel diversiteit in opdrachtgevers en opdrachten
 • Snel doorgroeien én veel ervaring opdoen
 • Veel leren met de Octas Academy

Dit ben jij

 • Jij hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding;
 • In het bezit van je Wft Basis (of bereid om deze te behalen via Octas);
 • Het vakgebied Hypotheken heeft jouw natuurlijke interesse;
 • Bij voorkeur heb je al wat ervaring met klantcontact;
 • In deze functie is het belangrijk dat je communicatief sterk bent. Je weet door te vragen en de vraag achter de vraag te achterhalen. Weet je iets niet? Je kunt altijd terecht bij ervaren collega’s die ondersteuning bieden als vraagbaak
 • Sterke wil om jezelf te blijven ontwikkelen.

Dit bieden wij

 • Een bruto maandsalaris van € 2250,- per maand o.b.v. 36 uur per week;
 • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
 • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
 • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
 • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Nadat je bent aangenomen kun je per direct beginnen.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Leuk dat je interesse hebt in de functie van Medewerker klantrelaties Hypotheken! Nadat wij bij Octas jouw sollicitatie hebben ontvangen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op. Na een korte telefonische kennismaking volgt een gesprek bij ons op kantoor of online. Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Dan volgt er een aanbod en leggen we jouw profiel voor bij onze klant. Daarna volgt een online gesprek van een half uur met de opdrachtgever. Binnen een week kun je terugkoppeling verwachten.

Met welke studieachtergrond kom ik in aanmerking?

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met minimaal een mbo-4 diploma het liefst in de richting van bedrijfseconomie, MER of commerciële economie. Sluit jouw studie niet volledig aan, maar heb je wel ervaring met klantcontact? Twijfel dan niet om te reageren!

Hoe zie het opleidingstraject eruit?

Eerst zal je onboard worden bij onze opdrachtgever. Je leert alles over de organisatie, cultuur en vakgebied klantrelaties. Daarna word je aan een buddy gekoppeld, je staat er niet alleen voor! Jouw buddy zorgt ervoor dat je helemaal wordt ingewerkt en opgeleid. Van elkaar kun je veel leren.

Praktische zaken zoals salaris en arbeidvoorwaarden?

Het salaris voor deze functie is vastgesteld op €2.250,- per maand op basis van een 36-urige werkweek. Het is ook mogelijk om fulltime aan de slag te gaan. Het is natuurlijk fijn als je goed wordt ingewerkt, daarom is het in de eerste maand na start niet mogelijk op vakantie te gaan. Daarna kun je uiteraard genieten op het strand! Om bij de bank te mogen werken dien je in het bezit te zijn van je WFT Basis. Bij hoge uitzondering bestaat er eventueel de mogelijkheid om je WFT Basis te behalen via Octas.

DE DUALITEIT PAST MIJ GOED

Naast het werk bij mijn opdrachtgever ben ik onderdeel van Octas. Ook dat geeft verbondenheid. Bovendien bieden zij mij een dynamiek die uniek is. Ik krijg de kans stappen te maken in mijn ontwikkeling binnen de bank, maar kan wanneer noodzakelijk ook zo in andere uitdagingen stappen. Die dualiteit past goed bij mij; vrijheid in gebondenheid!
Octas professional Mark

Ja, ik heb interesse en kom graag vrijblijvend in gesprek

  Vul hier je gegevens in. Velden met een * zijn verplicht.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Emailadres*

  Telefoonnummer:

  Upload je CV hier