Junior Analist KYC

Ben jij nieuwsgierig en analytisch? Wil jij je inzetten om witwassen, fraude of corruptie te voorkomen? Dan heeft Octas de perfecte baan voor jou als Junior Analist KYC (Know Your Customer) in Den Bosch!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Jij vervult een belangrijke rol in het voorkomen van financieel-economische criminaliteit die schadelijk is voor de bank en onze maatschappij. Je doet onderzoek naar potentiële en bestaande klanten van de bank aan de hand van het Know Your Customer (KYC) / Customer Due Diligence (CDD) beleid van de bank. Hieronder valt onder meer onderzoek naar de activiteiten en geldstromen van de klant, de uiteindelijke belanghebbenden en het doen van diverse screenings. Je hebt zowel schriftelijk als telefonisch contact met de betreffende klanten en met collega's van Relatiebeheer, Compliance en andere betrokken afdelingen. Je stelt heldere onderzoeksverslagen op inclusief risicoafwegingen.

Dit bieden wij

• Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2.300 en € 2.700 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleiding-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Hbo-of wo diploma, bij voorkeur richting rechten/juridisch of economie;
• Relevante ervaring (stages tellen mee) is een pre;
• Analytisch sterk, nauwkeurig en flexibel;
• Je streeft naar maximale klanttevredenheid;
• Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 29 augustus 2019 jouw sollicitatie naar Ymke via y.vandam@octas.nl. Ik kom graag met je in contact!


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen