Junior CDD Analist

Wil jij je onderzoekende en analytische skills inzetten als Junior CDD Analist? Dan hebben we bij Octas de perfecte baan voor jou in Amsterdam!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Junior CDD-analist waan jij je in de rol van detective. Met jouw oog voor detail, analytische vermogen en signalerende vaardigheden spit je een dossier grondig door. Je onderzoekt of klanten integer zijn en zich niet verbinden aan (financieel) criminele activiteiten. Pas nadat je een dossier grondig hebt onderzocht, trek je conclusies.

Dit bieden wij

• Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2.300 en € 3.000 per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Oog voor detail en een groot analytisch vermogen;
• Je bent bekend met verschillende financiële onderwerpen;
• Je hebt een missie: financiële criminaliteit stoppen;
• Je hebt een hbo- of wo-diploma op zak in een juridische of economische richting;
• Je bent communicatief vaardig.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Bekijk dan dit onderstaande filmpje van Manuel over zijn ervaring als Compliance professional bij Octas:

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 1 oktober 2019 jouw sollicitatie naar Elise via e.eijkman@octas.nl. Ik kom graag met je in contact! Neem ook voor vragen gerust contact met mij op: 06-40652249.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen