Junior CDD Analist

Customer due diligence (CDD) is een steeds belangrijker onderdeel geworden in de financiële dienstverlening. Als Junior CDD Analist ben jij diegene die de zakelijke klanten van de bank onderzoekt!Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Wat ga je precies doen?

Als Junior CDD Analist waan jij je even in de rol van detective. Jij bent diegene die met jouw oog voor detail en analytisch vermogen opzoek gaat naar sporen van financieel-economische criminaliteit. Jij bent dan ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige checks bij de zakelijke klanten om te kijken of zij voldoen aan de juiste wet & regelgeving. Je kan daarbij denken aan de bedrijfsstructuur, en de geldstromen van de klant. Je signaleert onjuistheden en communiceert met de corporate klanten om de juiste documentatie te verkrijgen. Uiteraard ben jij verantwoordelijk voor de volledigheid & correctheid van jouw eigen klantdossiers en de reviews!

Organisatie

Ben jij op zoek naar echte uitdagingen en avontuur? Wij detacheren onze deskundige professionals bij opdrachten die hun carrière met stappen vooruit brengt en hun nog beter maakt. Onze professionals werken bij organisaties als ABN Amro, Rabobank, ING, RVO en Nationale Nederlanden. Wij helpen je deze (volgende) stap te maken.

Functie eisen

Voor de opdracht van Junior CDD Analist heb je het volgende in huis:

  • Een sterk analytisch vermogen en oog voor detail;
  • Een afgerond hbo/wo diploma in een juridische richtig;
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur in de week;

Aanbod

Enthousiast geworden over de rol van Junior CDD Analist? Wij bieden het volgende:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2.500 en € 3.000 op basis van 40 uur;
  • Een functie in een omgeving waar je dagelijks wordt uitgedaagd in je werk,zodat jij kunt uitgroeien tot de professional die jij wilt zijn;
  • Volledige reiskostenvergoeding;
  • Octas kent daarnaast ook een pensioenregeling, en biedt individuele (project)begeleiding en deelname aan diverse Octas evenementen.


Meer over...

Voldoe jij aan alle gevraagde kwaliteiten voor deze functies en kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel. Wij nemen dan contact met je op. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van onze recruiters op nummer: 020 758 1622.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M
8M
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen