Junior CDD Analist

Ben jij afgestudeerd in Criminologie, Financieel Recht of een aanverwante opleiding op juridische gebied? Ben je op zoek naar een baan waarin je je kunt ontwikkelen binnen de financiële sector? Word Junior CDD Analist bij Octas!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Als Junior CDD Analist waan jij je even in de rol van detective. Jij bent, na een grondige inwerkperiode, degene die met jouw oog voor detail en analytisch vermogen op zoek gaat naar sporen van financieel-economische criminaliteit. Jij bent dan ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige checks bij zakelijke klanten om te kijken of zij voldoen aan de juiste wet- en regelgeving. Je kan daarbij denken aan de bedrijfsstructuur en de geldstromen van de klant. Je signaleert onjuistheden en communiceert met corporate klanten om de juiste documentatie te verkrijgen. Als Junior CDD Analist ben je verantwoordelijk voor de volledige afhandeling en vastlegging van jouw eigen klantdossiers!

Organisatie

Ben jij op zoek naar echte uitdagingen en avontuur? Wij detacheren onze deskundige professionals bij opdrachten die hun carrière met stappen vooruit brengt en hen nog beter maakt. Onze professionals werken bij organisaties als ABN Amro, Rabobank, ING, RVO en Nationale Nederlanden. Wij helpen je deze (volgende) stap te maken.

Functie eisen

Als Junior CDD Analist ben jij:

  • in bezit van een aansluitende afgeronde hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld handels-en ondernemersrecht of criminologie;
  • geïnteresseerd in een mooie start van jouw carrière;
  • analytisch en communicatief vaardig in woord én op papier;
  • fulltime beschikbaar (36 - 40 uur) voor minimaal 1 tot 2 jaar.

Aanbod

Wij bieden jou als Junior CDD Analist;

  • een brutosalaris tussen de € 2.100 en € 2.500 per maand o.b.v. 36 uur per week. Afhankelijk van opleiding en eventuele ervaring;
  • een interne opleiding bij de opdrachtgever met begeleiding vanuit Octas;
  • vervolgopdrachten bij verschillende opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening;
  • een ontwikkelplan afgestemd op jouw behoeftes, maak je samen maakt met je Fieldmanager;
  • een gaaf netwerk van leuke collega’s en opdrachtgevers die je regelmatig tegenkomt op onze events.

Meer over...

Voldoe jij aan alle gevraagde kwaliteiten voor deze functie en kun je niet wachten om te beginnen? Je kunt contact opnemen met Ymke van Dam op nummer 06 4060 6579 of via y.vandam@octas.nl.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M
8M
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen