Junior Hypotheekadviseur

Heb jij een passie voor klanten en ben jij daarmee de Junior Hypotheekadviseur die wij zoeken? Solliciteer snel


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Junior Hypotheekadviseur regisseer jij de klantreis. Je bent een gesprekspartner op niveau voor klanten. Je inventariseert de woonwensen, plant afspraken (met de hypotheekadviseur), verzamelt dossierstukken en beoordeelt deze ook als eerste. Je handelt hypotheek gerelateerde vragen af en houdt de klant tussentijds op de hoogte van het proces. Jij bewaart het overzicht goed en grijpt de kans aan om het maximale uit jezelf te halen. In deze moderne tijd worden er door banken verschillende communicatiekanalen gebruikt, denk aan chat, mail, telefoon en video. Meerdere ballen tegelijk in de lucht houden en een flexibele instelling zijn competenties die je bij deze rol goed kan inzetten.

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2.400 en € 3.100 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
  • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
  • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

We zoeken een Junior Hypotheekadviseur die het verschil gaat maken in het belang van de klant. Je hebt een affiniteit met het hypotheekproces en hebt ervaring met proactief bellen en direct klantcontract. Je bent een voorbeeld op het gebied van luisteren, leren en handelen. Kennis van de financiële dienstverlening op MBO niveau 4 is een must en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring. Idealiter heb je al twee of meerdere hypotheekfuncties vervuld en heb je in ieder geval Wft Basis en Hypothecair krediet in bezit. Met 32-40 uur beschikbaarheid ben jij ruim inzetbaar en kan jij een zichtbare bijdrage leveren aan het realiseren van de doelen van Personal Banking.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 28 augustus 2019 jouw sollicitatie naar Marie-Anne via m.bekkers@octas.nl. Ik kom graag met je in contact! Neem ook voor vragen gerust contact met mij op: 06 4076 6498.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen