Alle Junior KYC Analist vacatures

Junior Know Your Client Analist vacatures

Als Junior KYC analist bestrijd jij criminaliteit zoals witwassen en terrorismefinanciering. Klantonderzoek, risico’s in signaleren en de organisatie adviseren over wet- en regelgeving: dat zijn de werkzaamheden die je dagelijks doet om de criminelen te slim af te zijn. En sterker nog, dit kan gewoon bij Octas!

Heb jij bijvoorbeeld Criminologie gestudeerd en ben je op zoek naar een startersfunctie, dan kun je als junior aan de slag in de compliance sector! Heb je al werkervaring en wil je je verdiepen in het vak, dan passen onze medior of senior functies zeker bij jou. Onder onze opdrachtgevers vind je o.a. ABN AMRORabobankRVOING en Triodos. Ontdek direct al onze Junior KYC Analist vacatures! Wil jij de wereld een stukje mooier maken en een bijdrage leveren aan de maatschappij? Maak het verschil en word Junior Know Your Customer Analist! Zit de juiste vacature er nog niet in? Stuur je CV dan binnen 1 minuut in via ons open sollicitatieformulier!

Wij krijgen gemiddeld een 9.0!

Waarom wij een 9 krijgen? Simpel. We zetten jou en jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door samen een duurzame relatie op te bouwen, waardoor we weten wat jij wilt en waar je naar toe wilt groeien. Het is aan ons om naar de ‘bigger picture’ te kijken en jouw loopbaan tot een succes te maken op een persoonlijke en professionele manier. Waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle Junior KYC Analist vacatures, of probeer ons open sollicatieformulier.

mto score octas over 2022

4 redenen waarom detachering perfect is als Junior KYC Analist

  1. Veel diversiteit in opdrachtgevers en opdrachten
  2. Coaching door met je eigen businessmanager
  3. Snel doorgroeien én veel ervaring opdoen
  4. Veel leren met de Octas Academy

Know Your Client?

‘Know Your Client’ (KYC) is letterlijk vertaald: weet wie je klanten zijn. Dit staat nauw in contact met de Engelse term ‘due diligence’, wat heel letterlijk betekent: gepaste zorgvuldigheid. Met die gepaste zorgvuldigheid ga jij te werk als KYC Analist. Wat ga je doe? Je bent een echte speurder, de titel detective zou jou dan ook niet misstaan. Waar ga je naar op zoek? Financiële criminaliteit! Jij doet er alles aan om witwassen of het financieren van terrorisme voorgoed verleden tijd te laten zijn. Als KYC analist maakt de financiële sector een veilige plek!