Junior Professional Banking

Wil jij een carrière beginnen in de financiële dienstverlening? En zoek je een werkgever die jou daarin kan helpen? Octas biedt deze mogelijkheid in de positie van Junior Professional. Bekijk deze vacature en solliciteer vandaag nog.


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Professional bij Octas volg je een intensief werk, leertraject. Ons onboarding traject ziet er als volgt uit: Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop, daarom krijg je van ons op je eerste dag je eigen persoonlijke coach toegewezen. Hij zal je gedurende je carrière als Trainee bij Octas continue persoonlijke begeleiding geven. In de eerste week zal je coach samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan opstellen. Dit gaat je helpen om je ambities waar te maken. Het doel is om jou de groei door te laten maken naar Professional. Je start vervolgens met het theorie gedeelte. Middels vakinhoudelijke en competentiegerichte trainingen en cursussen begin jij je ontwikkeling. Denk hierbij aan het behalen van je Wft`s of het volgen van een Agile training. Uiteraard op onze kosten. Theorie in de pocket? Dan ga je aan de slag bij 1 van onze toonaangevende opdrachtgevers als ABN AMRO, ING, en Rabobank.

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2.000,- en € 2.300,- per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
  • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
  • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

Wie ben jij?

  • Jij beschikt over een hbo diploma;
  • Je hebt ervaring in een commerciële rol, bijvoorbeeld in sales, hospitality of banking;
  • Je bent communicatief vaardig, commercieel, proactief en ambitieus;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en bereid op koopavonden en in weekenden te werken.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Sollicitatie procedure

Heb je naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan contact op met Esmaralda Mandemaker - Naalden via 020 758 1622


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen