Klantadviseur Banking

Ben je sociaal en zit je vol energie? Voor een opdrachtgever in Amsterdam word jij als Klantadviseur Banking het visitekaartje richting de klanten.


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Klantadviseur Banking krijg jij met een groot diversiteit aan klantvragen te maken – zo help jij Tim op de vroege ochtend met het blokkeren van zijn bankpas na een avond stappen, geef je advies aan Nathalie & Youssef over een lening voor het kopen van hun eerste auto, en help je tante Toos met internetbankieren. Elke ochtend start je samen met je collega’s met een korte stand-up: wie pakt wat op die dag en waar mag extra aandacht aan besteed worden? Jij zorgt bij elke unieke klant voor een passend advies en denkt altijd een stapje vooruit. Dat je nog geen kennis hebt over alle betaal en spaarproducten, dat is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat jij van A tot Z wordt opgeleid en uitgroeit tot een allround Klantadviseur.

Dit bieden wij

• Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2250 en € 2400 per maand o.b.v. xx uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring; • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding; • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy; • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events; • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Je hebt een HBO-diploma op zak; • Je zit bomvol energie, bent sociaal, leergierig en commercieel ingesteld; • Bij voorkeur heb je wat ervaring opgedaan in bijvoorbeeld de Retail of Horeca; • Je bent 36 uur per week beschikbaar; • Je woont in regio Utrecht (Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Houten, Bilthoven, Woerden).

Dit zijn wij

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter. Wil je weten hoe het is om bij Octas te werken?

Bekijk dan dit onderstaande filmpje over Persoonlijk Leiderschap:

Sollicitatie procedure

Durf jij de sprong in het diepe te nemen om samen met ons een kickstart in de bancaire sector te realiseren? Stuur dan voor 31-05-2019 jouw sollicitatie naar Bibi via b.cuppen@octas.nl. Ik kom graag met je in contact! Neem ook voor vragen gerust contact met mij op: 06-36579158.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen