Klantadviseur Banking

Als Klantadviseur Banking zet jij de klanten van de bank centraal – met jouw expertise en klantgerichte instelling zorg jij ervoor dat iedereen met een passend financieel de bank weer verlaat. Geen enkele dag is hierin hetzelfde; van het adviseren op het gebied van verzekeringen tot aan het verstrekken van een krediet, jij regelt het allemaal!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Als Klantadviseur Banking help jij op de vroege vrijdagochtend bijvoorbeeld Tim bij het blokkeren van zijn pasjes na een avondje stappen, maar help jij hem ook bij het afsluiten van een inboedelverzekering die goed past op het wonen met meerdere huisgenootjes. Of je krijgt het pas getrouwde stel Nathalie en Youssef binnen die graag willen kijken naar een lening om hun eerste gezamenlijke auto te kunnen kopen. Die regelden overigens ook nog altijd hun bankzaken apart, maar zijn nu wel toe aan een gezamenlijke rekening. Maar ook Toos van 82 kan wel wat advies gebruiken, zij ziet door de bomen het bos niet meer met het internetbankieren. Een grote diversiteit aan klantvragen dus!

De drie belangrijkste pijlers waar jij op zult adviseren zijn:

1. Baliewerkzaamheden ( openen/ sluiten rekeningen, assisteren internetbankieren, gezamenlijke rekeningen etc)

2. Adviseren op het gebied van verzekeringen

3. Adviseren op het gebied van leningen.

Denk jij nu – maar daar weet ik nog helemaal niets van af? Geen zorgen, dat snappen wij maar als te goed. Wij zorgen ervoor dat jij van A-Z opgeleid zult worden en uit zult groeien tot een all-round Adviseur Banken. Met onze Octas Academy ga jij aan de slag met zowel jouw wft’s als met aanvullende trainingen ( DISC & Agile werken)

Organisatie

Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse business binnen jullie vestiging. Elk ochtend starten jullie met een korte stand-up ; wie is er die dag de floor manager? En wie gaat zich op welk gebied vandaag focussen? Samen werken jullie naar de beoogde doelen en zorgen jullie naast een top service ook voor commercieel succes. Doordat jullie een zelfsturend team zijn krijg je naast veel verantwoordelijkheid, en denk jij mee aan o.a. procesoptimalisatie en een nog betere customer journey.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Een stukje opleiding – je hebt een afgerond HBO diploma
  • Wat kerncompetenties – sociaal, commercieel ingesteld, leergierig, en bomvol energie.
  • Wat opgedane ervaring – (bijvoorbeeld in de Retail of Horeca)
  • Beschikbaar voor 36 uur in de week
  • Woonachtig in de regio Utrecht (Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Houten, Bilthoven, Woerden)

Aanbod

Maar nog belangrijker – dit bieden wij jou:

  • Een uitdaging – jouw eerste stap in de bancaire sector met volop doorgroeimogelijkheden
  • Begeleiding – een persoonlijk ontwikkelingsplan inclusief training en opleiding
  • Een mooi salaris – 2360 per maand o.b.v. 36 uur
  • Volledige reiskostenvergoeding
  • Persoonlijke touch – kwartaalbijeenkomsten, netwerkborrels, een jaarlijks strandfeest en elk kwartaal een training die op jouw functie aansluit.

Meer over...

Durf jij de sprong in het diepe te nemen om samen jouw kickstart in de bancaire sector te realiseren? Of heb jij nog wat vragen naar aanleiding van de functie? Bel of mail gerust! 06-36579158 b.cuppen@octas.nl


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen