Alle Klantadviseur Vacatures

Wij krijgen gemiddeld een 9!

Waarom wij een 9 krijgen? Simpel. We zetten jou en jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door samen een duurzame relatie op te bouwen, waardoor we weten wat jij wilt en waar je naar toe wilt groeien. Het is aan ons om naar de ‘bigger picture’ te kijken en jouw loopbaan tot een succes te maken op een persoonlijke en professionele manier. Waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle Klantadviseur vacatures, of probeer ons open sollicatieformulier.

mto score octas over 2022

Klantadviseur bij Octas, waarom?

Als klantadviseur voor grootzakelijke klanten bij een grootbank in de Randstad adviseer je corporates als het gaat om bancaire producten. Wat belangrijk is in deze functie? Dat je vooral proactief kan handelen, maar ook je administratieve werkzaamheden op orde hebt. Ook is commercieel inzicht belangrijk.

Als Zakelijk Financieren professional voer je je werkzaamheden uit op de locatie van de opdrachtgever, terwijl je bent in dienst bij Octas. Hierdoor heb je geen last van reorganisaties. Je bent namelijk bij Octas in dienst. Scroll naar onderen en laat je versterken met onze vacatures voor klantadviseur.

Vacatures