Klantcontact medewerker ABN AMRO Breda

Woon jij in,- of in de omgeving van Breda? Kom dan werken in het innovatieve contactcentrum op de afdeling Daily Contacts bij de ABN AMRO!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Wie ben jij?

Heb jij het in je om behulpzaam en flexibel te zijn en heb jij een flinke portie geduld? Houd jij voet bij stuk als klanten iets vragen wat jij niet kunt bieden? Zie jij het als een challenge het gesprek met een lastig vraagstuk een wending te kunnen geven dat de klant en jij beide met een glimlach afscheid nemen? Top! Je bent niet perse van de vastigheid, want de ene week werk je 35 uur, de ander week werk je 30 uur. Je werkt namelijk tussen 7.00-23.00 uur en guess what? Je kunt dit lekker zelf inplannen! Dus ben jij een vroege vogel of juist een nachtdier, studeer je nog of heb je kleine (of grote) kinderen, kom dan werken in deze dynamische omgeving waar werkplezier en flexibiliteit belangrijk is!

Organisatie

Het aanspreekpunt bij de bank worden? Dat kan in Breda waar jij als Klantcontact medewerker gaat werken voor 25-30 of 30-35 uur per week. De eerste collega’s zijn al gestart in het innovatieve en moderne contactcentrum bij de ABN AMRO. Maar we zoeken nog meer collega’s in dit gezellige team waar jij als adviseur dagelijkse bankzaken de hele dag gebeld wordt met vragen over sparen, verzekeringen en leningen.

Wat ga je doen?

Jij blokkeert de pas van Tim die na een avond stappen even niet meer weet waar hij zijn pinpas heeft gelaten. Je opent een extra spaarrekening voor de kleinzoon van Rob en activeert nog even gauw de reisverzekering van Anouk die op het punt staat een toffe trip te maken. Zij blij, jij blij en gauw weer door, want je hebt alweer de volgende klant aan de lijn. Er wordt niet van je verwacht dat je meteen alles weet, daarom is er een interactief inwerktraject opgezet van 9 weken, waarin de ABN AMRO jou samen met je team helemaal klaarstoomt.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?

✓ Je bent in het bezit van je wft Basis of je bent bereid deze snel te halen;
✓ Je bent woonachtig in de omgeving van Breda;
✓ Je bent flexibel en durft zaken bespreekbaar te maken;
✓ Je hebt de drive om elke dag een beetje beter te worden en zelfstandig te werken;
✓ Je vindt het leuk om mensen te helpen en streeft ernaar elk klantcontact positief af te ronden, zelfs als de klant het je lastig maakt.

Aanbod

Als Young professional bij Octas bieden wij je meer dan werkplezier:

✓ Wij vinden het belangrijk dat je een balans hebt tussen werk en privé;
✓ Parttime of fulltime, alles behoort tot de mogelijkheden;
✓ Geld moet blijven rollen dus we betalen je wat jij waard bent;
✓ Als Octasser heb je recht op ontspanning: naast de 25 vakantiedagen (bij fulltime) die je van ons krijgt, kun je extra dagen bijkopen;
✓ Je kunt jezelf nooit genoeg ontwikkelen daarom krijg je van ons het hele jaar door opleidingen / trainingen op onze eigen Octas Academy;
✓ Natuurlijkvergoeden wij je reiskosten op basis van OV 100% en zorgen wij ervoor dat je op je oude dag beschikt over een prima pensioen;
✓ And last but not least; we work hard & we play hard. We staan bekend om onze feestjes en uitjes!

Meer over...

Hebben wij een match? Solliciteer dan nu door op de button te klikken of je nummer achter te laten. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen