Alle KYC Analist vacatures bij de ING

4 redenen waarom detachering de juiste stap in je carrière is

  1. Veel diversiteit in opdrachtgevers en opdrachten
  2. Coaching door middel van je eigen businessmanager
  3. Snel doorgroeien én veel ervaring opdoen
  4. Veel leren met de Octas Academy

Know Your Client?

‘Know Your Client’ (KYC) is letterlijk vertaald: weet wie je klanten zijn. Dit staat nauw in contact met de Engelse term ‘due diligence’, wat heel letterlijk betekent: gepaste zorgvuldigheid. Met die gepaste zorgvuldigheid ga jij te werk als KYC Analist. Wat ga je doe? Je bent een echte speurder, de titel detective zou jou dan ook niet misstaan. Waar ga je naar op zoek? Financiële criminaliteit! Jij doet er alles aan om witwassen of het financieren van terrorisme voorgoed verleden tijd te laten zijn. Als KYC analist maakt de financiële sector een veilige plek!

Veelgestelde vragen

Wat wordt mijn salaris?
Wat voor opleiding heb ik nodig?
Detachering als KYC analist?!
  • Junior KYC Analist (0-2 jaar ervaring): €2.600 – €3.250
  • Medior KYC Analist (2-3 jaar ervaring): €3.000 – €4.000
  • Senior KYC Analist (3+ jaar ervaring): €4.000 – €6.000

Een HBO/WO opleiding in een economische/bedrijfskundige of juridische richting. Denk bijvoorbeeld aan criminologie, bedrijfskunde of ondernemersrecht. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat je later in je carrière instroomt als KYC Analist. Je kunt dan doorgroeien vanuit de (Nationale) Politie of Recherche. Het halen van wwft’s is niet verplicht hiervoor en je kunt ze ook bij Octas halen via de Octas Academy!

Als je via ons gedetacheerd wordt ben je in dienst bij Octas en ben jij onze future proof professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert daarom graag in jouw ontwikkeling. Je krijgt een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.

Octas krijgt gemiddeld een 9!

Hoe we gemiddeld een 9 krijgen? Simpel. Wij zetten jouw écht centraal. Samen met je businessmanager kijken we naar je loopbaan en waar je naar toe wilt groeien. Jouw loopbaan maken we samen tot een succes, op een persoonlijke en professionele manier. Waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle KYC Analist vacatures bij de ING.

mto score octas 9.0