Terug naar media

Maak kennis met….Donovan Dankfort, Banking Professional bij Octas


Artikel: Maak kennis met….Donovan Dankfort, Banking Professional bij Octas
Artikel: Maak kennis met….Donovan Dankfort, Banking Professional bij Octas

‘Graag stel ik mezelf even voor; ik ben Donovan Dankfort, via Octas ben ik momenteel werkzaam als Hypotheekacceptant bij Nationale-Nederlanden in Rotterdam en met veel plezier woonachtig in Amsterdam. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik doe aan fitness en basketbal. Daarnaast is reizen één van mijn grootste hobby’s. Mijn favoriete bestemmingen liggen in Zuidoost-Azië (Thailand, Maleisië, Singapore etc.) vanwege het tropisch klimaat, de natuur, de culturen, het eten en de vele bezienswaardigheden .

Het takenpakket van een Hypotheek Professional

De afgelopen 8 jaar heb ik flink wat ervaring opgedaan binnen de financiële branche en een passie ontwikkeld voor alles dat met hypotheken te maken heeft.
Mijn dagelijkse werkzaamheden bij Nationale-Nederlanden bestaan uit het toetsen van nieuwe hypotheekaanvragen, beoordelen van opgevraagde bescheiden, contact onderhouden met hypotheekadviseurs en notarissen en het afhandelen van officiële klachten.
Hiernaast word ik ook ingezet als aanspreekpunt voor het team tijdens de telefoondiensten. In deze rol kunnen collega’s bij mij terecht voor kennisvragen en spoedverzoeken.
Ik ben aangesteld als één van de teamcaptains. De teamcaptains zijn onder andere verantwoordelijk voor het voorzitten van de dagstarts, het schakelen tussen de coördinators en medewerkers en zicht houden op de werkvoorraad en de instroom.

Kun jij zoveel afwisseling aan?

Vanwege al deze gevarieerde werkzaamheden ziet geen enkele werkdag er hetzelfde uit en dat bevalt me erg goed. Daarnaast zit er constante verandering in de branche qua wet- en regelgeving, producten, rente en spelers op de markt.
Ik ben van nature vrij dienstverlenend ingesteld en blijf er daardoor erg veel voldoening uit halen om dagelijks klanten te helpen aan hun hypotheek. Behalve een dienstverlenende houding moet je als Hypotheekacceptant proactief, secuur, flexibel en stressbestendig te werk gaan. Als je over deze competenties beschikt en affiniteit hebt met financiële dienstverlening, is de functie als Hypotheekacceptant wellicht ook iets voor jou!

Detachering via Octas

De afdeling waarop ik werkzaam ben bij Nationale-Nederlanden bestaat grotendeels uit externe/flexibele medewerkers. Op mijn huidige opdracht merk ik dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen de interne en externe medewerkers. Persoonlijk vind ik dit heel prettig werken.

Ik ben afgelopen zomer bij Octas in dienst getreden en vind het een erg fijne samenwerking. Er wordt veel aandacht gestoken in persoonlijke ontwikkeling, er zijn regelmatig contactmomenten op evenementen en de communicatie voelt erg persoonlijk. Dit zijn allemaal punten waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht.

Contact

Ben jij benieuwd wat Octas voor jouw carrière in de financiële sector kan betekenen? Neem contact met ons op via: 020 758 1622.
Voor al onze vacatures kijk je op onze website.