Medewerker Beheer Hypotheken

Ben jij de administratieve duizendpoot met affiniteit met hypotheken? En kan je snel aan de slag? Solliciteer dan bij Octas voor de functie van Medewerker Beheer Hypotheken!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Je dag bestaat uit het afwikkelen van administratieve verzoeken en daarnaast ben je sparringspartner voor de hypotheekadviseur in complexe zaken. Je wordt multiskill opgeleid. Dat betekent dat je verschillende beheertaken onder de knie krijgt. Beheer, Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid, Fiscaal Geruisloos Voortzetten en Preventietaken zijn daar voorbeelden van. Uiteraard kan je verwachten dat je daarbij ondersteund wordt!

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2.400 en € 2.900 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
  • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
  • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

We zoeken een administratieve topper. Die de balans tussen klanttevredenheid en kwantiteit uitstekend kan behouden. Ook ben je dol op klantcontact en contact met hypotheekadviseurs, tussenpersonen en notarissen. Idealiter heb je al twee of meerdere hypotheekfuncties vervuld. Je hebt Hbo werk- en denkniveau en ervaring in een klantgerichte rol. Ook zijn jouw Wft’s up to date en heb je in ieder geval Wft Basis en Hypothecair Krediet. Met een Wft Vermogen kunnen we nóg meer kanten op, een bereidheid om die te halen is gewenst. Een beschikbaarheid van 32-40 uur is een must. Ook heb je talent voor communicatie en een proactieve houding en tenslotte de drive om jezelf te willen ontwikkelen.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen