Beloon jezelf met een baan bij Octas

Waarom kiezen voor Octas?

Octas detacheert deskundige finance professionals bij toonaangevende banken, verzekeringsmaatschappijen, psp’s of pensioenbeheerders in Nederland. Octas begrijpt de financiële sector, heeft kennis van actualiteiten en beschikt over een veelzijdig netwerk. Op het gebied van Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren én Compliance & Risk zetten wij onze professionals in. Dit zijn niet zomaar professionals, dit zijn professionals die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die specialist zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen.

Écht persoonlijke aanpak
Focus op ontwikkeling met de Octas Academy
Jouw sterke connectie in de financiële sector

Ervaringen van collega's

JE NETWERKT GROEIT CONTINU

Met plezier naar mijn werk gaan vind ik het allerbelangrijkste. Ik heb vele mooie momenten meegemaakt door Octas bij de verschillende opdrachtgevers waar ik heb gewerkt. Wat me het meest bij is gebleven is hoe je als gedetacheerde wordt gezien als een vaste kracht bij de opdrachtgever. Je bent niet een nummertje dat na een paar maanden weer weggaat. Ik werd bij beide opdrachten in eerste instantie voor 3 maanden ingehuurd, maar bleef bij beide opdrachten 2 jaar. Tot op heden heb ik nog veel contact met oud-collega’s en managers. Hierdoor blijf ik altijd verbonden op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Dit is een absolute pluspunt van detachering: je netwerk groeit continu.
Octas professional Ilham

Wat is detachering?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wellicht nieuw voor jou. Als je via Octas gedetacheerd wordt betekent dat dat je fysiek werkzaam bent bij een van onze opdrachtgevers en tegelijkertijd in dienst bent bij Octas als finance professional. Dubbel voordeel dus! Enerzijds ontwikkel je je bij de opdrachtgever (bijvoorbeeld een bank, verzekeraar, psp of pensioenbeheerder) en anderzijds word je door Octas versterkt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onder andere door een breed netwerk aan finance professionals, de Octas Academy en persoonlijke begeleiding door een van onze businessmanagers.