Draag bij aan het geluk van een ander

Een eigen huis, een plek onder de zon, en altijd iemand in de buurt …. Helaas is dit droomscenario niet voor iedereen weggelegd. Regelmatig komt het voor dat iemand om diverse redenen de hypotheek van het huis niet meer kan betalen. Als Medewerker Bijzonder Beheer ga jij een volwassen dialoog aan met de klant over zijn betalingsachterstand en de urgentie daarvan. Jouw doel is om samen met de klant de situatie en de motivatie van de achterstand te doorgronden.

Wat is detachering?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wellicht nieuw voor jou. Als je via Octas gedetacheerd wordt betekent dat dat je fysiek werkzaam bent bij een van onze opdrachtgevers en tegelijkertijd in dienst bent bij Octas als finance professional. Dubbel voordeel dus! Enerzijds ontwikkel je je bij de opdrachtgever (bijvoorbeeld een bank, verzekeraar, psp of pensioenbeheerder) en anderzijds word je door Octas versterkt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onder andere door een breed netwerk aan finance professionals, de Octas Academy en persoonlijke begeleiding door een van onze businessmanagers.

Wat doet Octas?

Octas detacheert deskundige finance professionals bij toonaangevende banken, verzekeringsmaatschappijen, psp’s of pensioenbeheerders in Nederland. Octas begrijpt de financiële sector, heeft kennis van actualiteiten en beschikt over een veelzijdig netwerk. Op het gebied van Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren én Compliance & Risk zetten wij onze professionals in. Dit zijn niet zomaar professionals, dit zijn professionals die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die specialist zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen.