Medewerker Collections

Geef jij graag een persoonlijke touch aan je gesprekken en wil jij klanten verder helpen met een 'betaaladvies op maat'? Lees dan snel verder!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Als Medewerker Collections ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten met een hypotheek van de bank. Jij helpt de klant door middel van persoonlijk contact en jouw expertise over het aflossen van de hypotheek. Je gaat in dialoog met de klant om de situatie van de achterstand te achterhalen en de situatie te doorgronden. Je vraagt door en krijgt zo een helder beeld van het willen en/of kunnen van het aflossen van de hypotheek. In overleg, rekening houdend met de kaders van de bank, en samen met de klant geef je een betaaladvies en stel je een plan van aanpak op. Je maakt zelf een inschatting van welk middel voor welke klant het best passend is. Daarnaast monitor je dat de klant de afspraken nakomt.

Organisatie

Ben jij op zoek naar avontuurlijke en afwisselende baan binnen de bancaire sector? Dan zoeken wij jou! Wij detacheren onze deskundige professionals bij verschillende opdrachtgevers en helpen jou zo je carrière een vliegende start te geven. Onze professionals werken bij opdrachtgevers als ABN AMRO, Rabobank, ING, RVO en Nationale Nederlanden. Als Medewerker Collections ga je jouw werkzaamheden uitvoeren bij een grootbank in Amsterdam Zuid-Oost via Octas. Zij richten zich op de bediening van klanten die niet tijdig de hypotheeklasten kunnen betalen met als doel te komen tot een optimale balans tussen het klantbelang en bankbelang (beheersing risico - operationele kosten).

Functie eisen

Wie ben jij?

 • Jij beschikt over een mbo 4 of hbo propedeuse diploma;
 • Jij hebt je WFT basis op zak;
 • Je hebt enige ervaring met out,- en inbound bellen en incasso zaken;
 • Je bent communicatief vaardig, proactief en betrokken;
 • Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar;
 • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam;

Aanbod

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om mee te denken over veranderingsprocessen;
 • En plek op een dynamische en deskundige afdeling op het hoofdkantoor van de bank;
 • Een bruto maandsalaris van €2.360 op basis van een 36-urige werkweek;
 • De mogelijkheid om op kosten van Octas diverse WFT certificaten te behalen. Denk aan WFT Hypotheken, Schade Particulier, Schade Zakelijk en Consumptief Krediet;
 • 100% reiskostenvergoeding voor OV, een goede pensioenregeling en een persoonlijke Fieldmanager die jou zal begeleiden in je loopbaan;
 • Een gaaf netwerk van leuke collega’s en opdrachtgevers die je regelmatig tegenkomt op onze events.

Meer over...

Voldoe jij aan alle gevraagde kwaliteiten voor deze functies en kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel. Wij nemen dan contact met je op. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van onze recruiters op nummer: 020 758 1622.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen