Medewerker Klantenservice Dagelijkse Bankzaken Breda

Woon jij in Breda of in de omgeving hiervan: opgelet! Ben jij behulpzaam, flexibel én ben je graag in contact met mensen? Heb je daarnaast ook nog ambities in de financiële wereld en wil jij jouw CV een vliegende start geven? Word dan Klantenservice Medewerker Dagelijkse Bankzaken bij Octas en ga aan de slag bij één van onze grootste klanten: de ABN AMRO bank op een van de twee locaties: Breda.


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Als het gaat om sparen, verzekeringen of leningen hoef jij zelf je bank niet te bellen, jij weet wat de mogelijkheden zijn. In deze functie kun jij daarom makkelijk shinen. Als eerste aanspreekpunt voor klanten van ABN AMRO krijg jij uiteenlopende vragen over dagelijkse bankzaken maar ook complexere vragen kunnen bij jou terecht komen. De vragen gaan voornamelijk over sparen, verzekeringen en leningen. Is een vraag te specialistisch? Dan krijg je hulp van een andere afdeling, zodat je zelf ook elke dag een beetje wijzer wordt.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij behulpzame kandidaten met inlevingsvermogen en geduld. Geduld gaat in deze functie samen met een ‘sterk in je schoenen staan’ mentaliteit. Jij houdt ook voet bij stuk als klanten iets willen wat je hen niet kan bieden. Jij ziet het als een challenge het gesprek met een lastig vraagstuk een wending te kunnen geven dat jij en de klant allebei met een glimlach afscheid nemen.

Organisatie

De afdeling ‘Daily Contacts’ is verantwoordelijk voor een groot aandeel in de NPS (klantwaardering) en digitalisering van ABN AMRO. Het is van belang dat je klanten niet alleen op een klantvriendelijke manier helpt maar ook in één keer goed.

Leertraject vanuit ABN AMRO

Er wordt niet van je verwacht dat je meteen alles weet. Je begint met een inwerktraject van 9 weken waarin de ABN AMRO jou begeleid. Hoe ziet dit inwerktraject eruit?

 • In de eerste week de volledige basistraining: telefoontraining, waarbij je geleerd wordt om de leiding te nemen in een gesprek en om helder te communiceren. Ook leer je om goed door te vragen en de klantvraag helder te krijgen.
 • Mensenkennis! We stomen je klaar om met een breed palet aan mensen om te gaan, dit kan altijd van pas komen in je loopbaan!
 • In week twee en drie werk je op basis van een buddy systeem. Je wordt een-op-een begeleid zodat je snel feedback krijgt, al je vragen direct kan stellen en in week vier en vijf ook zelfstandig kan bellen. Je wordt hierna niet ‘los gelaten’, maar houdt een vaste vraagbaak. Misschien ben jij zelf over een tijdje wel degene die nieuwe collega’s inwerkt!

Leertraject vanuit Octas

Vanuit Octas kan je verwachten dat je goed begeleid wordt. Nadat onze recruiter jou gematcht heeft bij onze klant krijg je een Fieldmanager toegewezen vanuit Octas, bij wie je natuurlijk terecht kunt met al jouw vragen. Je krijgt doorlopend feedback op je functioneren om jou als professional te laten groeien. Bij Octas kan je deelnemen aan competentiegerichte trainingen via de Octas Academy.

Organisatie

Je komt bij Octas te werken maar wordt gedetacheerd aan ABN AMRO. De afdeling zit in het centrum van Breda.

Over Octas

Octas koppelt professionals aan toonaangevende bedrijven in de bancaire sector. Of beter gezegd: verbindt mensen met elkaar. Wij luisteren, in plaats van vertellen. Hebben intensief contact met opdrachtgevers, zodat we snel de juiste kandidaat vinden. Boven alles koesteren wij onze professionals. Zij maken Octas tot wat het is; een sterke connectie in de bancaire sector. Onze professionals werken bij organisaties door het hele land zoals ABN AMRO, Rabobank, ING, Volksbank, NN en vele anderen.

Functie eisen

De afdeling is dagelijks geopend van 7:00 uur tot 24:00 uur.

 • De start van deze opdracht is op 1 april en duurt een jaar;
 • Je kan kiezen tussen twee contractvormen; 25- 30 uur of 30-35 uur per week;
 • Je werkt 5 dagen per week en werkt maximaal 7 uur per dag;
 • Je geeft 125% beschikbaarheid op per week, en 16 dagen van te voren hoor je je rooster (onderling ruilen is een mogelijkheid);
 • Je bent de eerste 9 weken beschikbaar omdat de training dan plaatsvindt, na 3 maanden kan je (vakantie) verlof aanvragen, De eerste 9 weken zijn fulltime (35 uur), de trainingsdagen zijn van 9:00-16:30 uur (daarna word je ingeroosterd op basis van de contractuele uren)

En daarnaast:

 • Ben je in het bezit van je wft Basis of bereid om die te behalen voor 1 april 2019;
 • Ben je woonachtig in omgeving Breda;
 • Heb je interesse in de financiële dienstverlening;
 • Ben je flexibel, durf je zaken bespreekbaar te maken en heb je de oprechte drive om elke dag een beetje beter te worden; sta je open voor feedback en durft die ook te geven, zodat je ook als team beter wordt;
 • Werk jij graag in een dynamische omgeving waar werkplezier belangrijk is!

Aanbod

Naast een opdracht in een vooruitstrevende organisatie biedt Octas jou:

 • een brutosalaris tussen de €2.000 en €2.300 per maand o.b.v. 35 uur per week. Afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring;
 • een opdracht voor een jaar met een grote kans op verlenging of overname;
 • een goede pensioenregeling; kans op een jaarcontract bij Octas;
 • een reiskostenvergoeding op basis van OV;
 • opleidingsmogelijkheden binnen de projectkaders. Naast het behalen van de benodigde Wft’s kan jij trainingen van zowel ABN AMRO als van de Octas Academy volgen.

Meer over...

Ben jij de Medewerker Klantenservice Dagelijkse Bankzaken in Breda waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteren doe je door op de button 'solliciteren' te klikken en vervolgens je gegevens in te voeren. Eén van onze recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen