Medewerker Klantrelaties Hypotheken

Help jij graag klanten met vragen rondom de status van hun hypotheek, tussentijdse mutaties en andere belangrijke zaken? Als Medewerker Klantrelaties Hypotheken ben jij de vraagbaak voor de klant bank met alle zaken rondom zijn/haar hypotheek.


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Medewerker Klantrelaties Hypotheken help jij de klanten van de bank met alle vragen rondom hun hypotheek. Van een simpele vraag rondom de aflossing van de hypotheek tot aan een complexere casus over het onderverhuren van een pand, jij draait jouw hand daar niet voor om! Samen met de klant werk jij naar een passend advies of oplossing. Heeft de klant tevreden opgehangen? Dan maak jij nog een kort gespreksverslag voor het systeem en voor jij eventuele mutaties door. Snel, efficiënt en met een dosis positieve energie – zo zou men jou omschrijven.

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2200 en € 2600 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
  • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
  • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgerond MBO4 of HBO diploma;
  • Je bezit een goede dosis positieve energie en bent klantgericht;
  • Je bent in het bezit van geldig Wft Basis of bereid deze te halen;
  • Het is een pre als je al eerder telefonisch klantcontact ervaring hebt opgedaan;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Amersfoort.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen