Medewerker Recovery vacatures

Jouw expertise inzetten om klanten die in financieel zwaar weer verkeren of dreigen te raken te helpen? Als Medewerker Recovery ga jij in gesprek met deze klanten en op zoek naar een langdurige oplossing om de betalingsproblemen op de hypotheek, een krediet of een combinatie van beide te zoeken. Hierbij combineer je inlevingsvermogen en geduld met een zakelijke blik.

De taken van een Medewerker Recovery zien er in het kort zo uit:

  • Je bent aanspreekpunt voor de klant, debiteuren, curator, advocaat en ingehuurde externe partijen;
  • Je maakt analyses en stelt een plan van aanpak op voor de klant;
  • Je bent verantwoordelijk voor de uitwinning van het debiteuren- en voorraadonderpand en alle overige zekerheden, maar ook voor het juridische incasso van debiteurenvorderingen;
  • Met jouw expertise draag je ook bij aan het verbeteren van het recovery beleid.

Wat is detachering?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wellicht nieuw voor jou. Als je via Octas gedetacheerd wordt betekent dat dat je fysiek werkzaam bent bij een van onze opdrachtgevers en tegelijkertijd in dienst bent bij Octas als finance professional. Dubbel voordeel dus! Enerzijds ontwikkel je je bij de opdrachtgever (bijvoorbeeld een bank, verzekeraar, psp of pensioenbeheerder) en anderzijds word je door Octas versterkt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onder andere door een breed netwerk aan finance professionals, de Octas Academy en persoonlijke begeleiding door een van onze businessmanagers.

Wat doet Octas?

Octas detacheert deskundige finance professionals bij toonaangevende banken, verzekeringsmaatschappijen, psp’s of pensioenbeheerders in Nederland. Octas begrijpt de financiële sector, heeft kennis van actualiteiten en beschikt over een veelzijdig netwerk. Op het gebied van Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren én Compliance & Risk zetten wij onze professionals in. Dit zijn niet zomaar professionals, dit zijn professionals die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die specialist zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen.