Bekijk nu de Medewerker Restructuring Vacatures

Wat doet een Medewerker Restructuring?

Als Medewerker Restructuring ga je samen met de klant op zoek naar de oorzaak van de financiële achterstand. Met als doel om uiteindelijk het betalingsprobleem op de hypotheek, een krediet of een combinatie van beide op te lossen. Geen klantsituatie is hetzelfde, dus jouw professionaliteit en gesprekstechnieken zijn van groot belang.

Jij durft door te vragen, kan goed luisteren, weet (verborgen) schuldsituaties te achterhalen en past motiverende gesprekstechnieken toe om de keuzes en consequenties bespreekbaar te maken. Je combineert inlevingsvermogen en geduld met een zakelijke blik en weet de balans te houden tussen het belang van de klant en van de bank.

De 4 voordelen van detachering

  1. Veel afwisseling in opdrachtgevers en opdrachten
  2. Coaching met je eigen businessmanager
  3. Snel doorgroeien én veel ervaring opdoen
  4. Veel leren met de Octas Academy

Wat is detachering?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wellicht nieuw voor jou. Als je via Octas gedetacheerd wordt betekent dat dat je fysiek werkzaam bent bij een van onze opdrachtgevers en tegelijkertijd in dienst bent bij Octas als finance professional. Dubbel voordeel dus! Enerzijds ontwikkel je je bij de opdrachtgever (bijvoorbeeld een bank, verzekeraar, psp of pensioenbeheerder) en anderzijds word je door Octas versterkt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onder andere door een breed netwerk aan finance professionals, de Octas Academy en persoonlijke begeleiding door een van onze businessmanagers.

Wat doet Octas?

Octas detacheert deskundige finance professionals bij toonaangevende banken, verzekeringsmaatschappijen, psp’s of pensioenbeheerders in Nederland. Octas begrijpt de financiële sector, heeft kennis van actualiteiten en beschikt over een veelzijdig netwerk. Op het gebied van Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren én Compliance & Risk zetten wij onze professionals in. Dit zijn niet zomaar professionals, dit zijn professionals die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die specialist zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen.