3 redenen waarom je recruiter wil worden bij Octas

3 redenen waarom je recruiter wil worden bij Octas

Business line

HQ

Type

Blogs

Gepubliceerd op:

07-09-21

Je kunt er niet om heen, op elke ‘werken bij’ pagina, LinkedIn of Indeed staat wel een oproep voor een job in het recruitmentvak. Ben jij recruiter? Dan heb je vast al meerdere aanbiedingen gehad om aan de slag te gaan als recruiter, talent scout, headhunter of recruitment specialist.

Bureau- en corporate recruitment zijn de meest gebruikelijke vormen. Maar eigenlijk is er nog een derde vorm: recruitment bij een detacheerder, sterker nog, bij Octas! Deze is namelijk uniek en wel om deze drie redenen:

1. Je werft, selecteert én maakt de match!

Je werft, selecteert én maakt ook de match. Je koppelt finance professionals direct aan uitdagende opdrachten. Wat dat in praktijk inhoudt, is dat je het eerste contact zoekt met potentiele kandidaten voor Octas. Vervolgens voer je zelfstandig de gesprekken. Het tweede gesprek gebeurt samen met jou collega, de Businessmanager. Daarnaast beslis je of we die collega willen aannemen! Is dat een ja, dan match je hem of haar direct aan een leuke opdracht. Met andere woorden, een mooie combinatie van corporate recruitment en het commerciële van bureaurecruitment. Je bent multifunctioneel inzetbaar als recruiter, waardoor je van alle facetten iets meekrijgt. Goed voor je ervaring en je leert direct on the job!

2. Je bent de schakel tussen de klant - kandidaat - octas!

Als recruiter bij Octas heb je met iedereen direct contact. Je bent de schakel tussen de business, de klant én de kandidaat. Hoe gaaf is dat! Je belt of bezoekt regelmatig onze klanten, om zo de nieuwe Octas professional goed te kunnen matchen bij onze opdrachtgevers. Je weet de vraag vanuit de opdrachtgever goed te vertalen naar een passende kandidaat. Hierdoor past de kandidaat goed bij de functie en is zowel de opdrachtgever als de kandidaat tevreden over jouw kunnen. Je matcht professionals namelijk aan een leuke baan bij Octas en een mooie opdracht bij de klant! Heb je een professional gekoppeld aan Octas? Dan blijf je met hem of haar in contact. We zijn toch sterk in financiële detachering en bieden onze professionals daarmee een kijkje in verschillende keukens. Komt een professional weer van zijn opdracht? Dat weet jij allang, dit door samenwerking met de business manager (de manager van de professional). Je bent namelijk samen met hem of haar al aan het kijken welke vervolgstappen er voor deze professional binnen Octas zijn weggelegd. Dit doe je samen met de businessmanager en je business developer, natuurlijk wil je die alvast even leren kennen, ontmoet ze hier.

3. We hebben een in-house marketingafdeling = snel schakelen!

Octas heeft een eigen marketingafdeling die je ondersteunt met het bedenken van creatieve en succesvolle recruitment acties. Bijvoorbeeld een leuke advertentiecampagne op Instagram, om zo een nieuwe doelgroep aan te spreken door te adverteren op Instagram Stories. Of een vernieuwde huisstijl voor het opzetten van Campus Recruitment en een awareness campagne om zo de merkbekendheid van Octas nóg hoger te krijgen en daarmee dus meer sollicitanten voor jou! Ze zijn nog meer benieuwd naar jouw ideeën, dus kom vooral door met die leuke inspiratie!

Gerelateerde vacatures

Tags

  • detachering
  • recruiter