7 tips die jou als finance professional versterken

7 tips die jou als finance professional versterken

Business line

HQ

Type

Blogs

Gepubliceerd op:

30-03-21

1 - Octas.nl

Octas zet zich volop in om kennis te delen, rechtstreeks door onze professionals. Zij versterken jou met artikelen waarin individueel of met elkaar spreken over trends, het werk bij Octas, hun ontwikkeling en meer. Lees bijvoorbeeld “13 stellingen over compliance, CDD & KYC” of “Bijdragen aan de bestrijding van financiële criminaliteit geeft mij een kick!“

logo van Octas

2 - De LinkedIn van AMLC

‘Samenwerken tegen witwassen’ is hét doel van AMLC. Het AMLC bestaat uit verschillende partijen die betrokken zijn bij de bestrijding van witwassen.
Deze partijen bundelen hun krachten door vanuit hun verschillende perspectieven kennis en ervaring te delen en operationeel samen te werken. Op LinkedIn houden ze jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Klik op de afbeelding en volg het ALMC!

3 - Financieel Dagblad

Compliance is een thema dat regelmatig de krantenkoppen haalt. Het Financieel Dagblad is dé krant voor professionals werkzaam in de financiële sector. Je kunt op de site actuele nieuwsberichten over compliance volgen. Klik op de afbeelding om direct naar het FD te gaan!

4 - BNR Nieuwsradio

Mocht het luisteren je bevallen, staan er verschillende afleveringen van BNR nieuwsradio voor je klaar. Deze afleveringen gaan over de gehele financiële dienstverlening!

5 - Banken.nl

Banken.nl deelt het laatste nieuws en de trends in de financiële sector en vormt hiermee een centraal informatieplatform van de Nederlandse bankensector.

6 - Compliance Adviseert de Podcast

Al de hele dag naar je computerscherm gestaard? Time to relax! Ga lekker een rondje lopen in de frisse lucht of op de bank zitten en zet deze podcast
op. In ‘Compliance adviseert’ gaan Erik Reissenweber (Triodos Bank) en Niek Roselaers (Connective Payments) op onderzoek uit door met gasten in gesprek te gaan over ervaringen en dillema’s in de veel bewegende compliance wereld.

7 - Tijdschrift voor Compliance

Tijdschrift voor Compliance komt 6 keer per jaar uit en versterkt menig compliance professional met interessante artikelen.

Gerelateerde vacatures

Tags

  • compliance
  • detachering