Detachering? Ja/Nee

Detachering? Ja/Nee

Business line

HQ

Type

Blogs

Gepubliceerd op:

16-02-21

Twijfel je over een carrière in de detachering? Of denk je zelfs dat detachering helemaal niet weggelegd is voor jou? Na het lezen van deze blog ben jij overtuigd! Detacheren is dé manier om veel ervaring op te doen bij verschillende bedrijven in verschillende functies. Je kunt snel doorgroeien en heb je geen klik met je manager, dan kun je altijd met jouw eigen coach in overleg voor een oplossing. Geen gaten in je CV, een bak werkervaring bij verschillende opdrachtgevers én een netwerk voor de rest van jouw leven. Dat is werken bij Octas!

Snelle persoonlijke groei reden tot overstap

Ook al ben je niet actief op zoek naar een nieuwe baan, toch kan het interessant zijn om na te denken over een baan via detachering in de financiële sector. Wij kunnen je namelijk veel afwisseling bieden. Het aanbod aan verschillende (grote) opdrachtgevers is groot. We werken in vier verschillende businessunits waardoor doorgroei binnen jouw specialisatie mogelijk is, maar ook daarbuiten. Heb je behoefte aan meer uitdaging, meer aandacht en snellere persoonlijke groei? Kom dan eens bij ons op gesprek om te horen welke mogelijkheden wij jou kunnen aanbieden.

Werken in de financiële sector alles behalve saai

De financiële sector is volop in ontwikkeling. Wist je dat het momenteel één van de meest innovatieve sectoren is? In eerste instantie klinkt de financiële sector misschien niet als ‘hip & happening’, toch is dit bij uitstek de sector waar goede banen te vinden zijn. Wij bieden functies op het gebied van Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren en Compliance & Risk. Een flink scala aan diverse toffe banen waarin jij carrière kunt maken. Bij ons krijg je uiteraard goede arbeidsvoorwaarden en je komt ook nog eens bij de grote banken, verzekeraars of fintechs van Nederland te werken. Een aantal van deze opdrachtgevers staat ook al jaren in de top 10 van beste werkgevers. Je leert werken met verschillende systemen, je leert omgaan met diverse managers en leiderschapsstijlen en je krijgt te maken met verscheidene klantenportefeuilles. Wij kijken samen met jou welke functies en opdrachtgevers echt bij jou passen. Zo weet je ook zeker dat je werk leuk blijft.

Leuke en inspirerende kwartaalmeetings

De kwartaalbijeenkomsten zijn leuk en inspirerend door de thema’s die ze kiezen. In juli heeft Octas een kwartaaldiner georganiseerd waar ik met mijn eigen collega’s bij kon bij praten. Door in gesprek te zijn met Octas collega’s die weer bij andere opdrachtgevers zitten, wissel je ervaringen uit. Super leerzaam!

Waarom zou ik van een vaste baan naar detachering gaan?

Wil jij groeien in je loopbaan? Heb jij de ambitie om het beste uit jezelf naar boven te halen? Dan moet je stappen (durven) nemen. Dat betekent soms dat je van een vast contract naar een contract van bepaalde tijd gaat. Dat kan soms ook betekenen dat je in eerste instantie even iets minder gaat verdienen. Maar wij geven als detacheerder, net als andere werkgevers, ook vaste contracten. Je komt namelijk als professional echt bij ons in dienst. Je voert alleen de dagelijkse werkzaamheden niet bij ons uit, maar bij één van onze opdrachtgevers, zoals ING, Rabobank, ABN AMRO, een toffe fintech of RVO. Verder bieden wij eigenlijk dezelfde voorwaarden als een ‘standaard’ werkgever. Je hebt een opzegtermijn, je wordt betaald bij ziekte of zwangerschap, je krijgt per maand betaald en je kunt niet zomaar worden ontslagen. Ook krijg je altijd persoonlijke begeleiding vanuit jouw eigen Businessmanager en helpen wij je om je verder te ontwikkelen bijvoorbeeld door middel van de Octas Academy!

Waarom zou ik ervoor kiezen om via jullie te gaan werken?

Omdat we graag jouw sterke connectie zijn. Hoe? We organiseren heel regelmatig gave (netwerk)events voor onze professionals en opdrachtgevers. Al onze connecties komen dan bij elkaar voor nieuwe belevingen en om hun contacten en kennis uit te breiden. Gelukkig mogen we binnenkort weer real-life elkaar ontmoeten en staan er weer mooie events op de agenda. Daarnaast vinden wij het belangrijk om jou persoonlijk goed te kennen. Wij zijn geïnteresseerd in jou, zodat wij jou kunnen laten groeien en je kunnen laten doen wat je interessant vindt. Je krijgt bij ons een persoonlijke coach. Die kun je altijd bellen met al je vragen. Maar jouw coach helpt je ook bij het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Wij bieden allerlei verschillende mogelijkheden om jouw ontwikkeling te bevorderen. Daarbij kun je ons grote netwerk goed gebruiken.

Hoger salaris

Natuurlijk! Dat willen we allemaal. En wat vind jij belangrijker: een leuke baan met veel doorgroeimogelijkheden of elke dag dezelfde saaie werkzaamheden bij dezelfde werkgever voor de rest van je leven tegen een steeds ietsjes hoger wordend salaris? Wij zijn bereid om in jou te investeren, om jou steeds beter te maken zodat je met grote stappen kunt groeien. Door te groeien kun je meer gaan verdienen. Klinkt fair toch?

Waarom detachering in plaats van een uitzendbureau?

Bij detachering is het mogelijk om een vast contract te krijgen. Als je bij ons in dienst zou komen, dan is Octas je werkgever. Wij verzorgen je (vaste) contract, je salaris, pensioen en andere arbeidsvoorwaarden. Je opdrachten bij onze opdrachtgevers zijn flexibel en vaak voor een relatief korte duur, maar wij, als je werkgever, zijn stabiel. We bestaan al meer dan 16 jaar! Als professional via Octas heb je altijd collega’s om je heen, heb je een persoonlijke coach en een werkgever die allemaal voor jou klaar staan.

Gerelateerde vacatures

Tags

  • detachering
  • solliciteren