“Slechte” excuses om niet te detacheren als werkgever

“Slechte” excuses om niet te detacheren als werkgever

Business line

HQ

Type

Blogs

Gepubliceerd op:

16-03-19

Detachering is duur

Het in dienst nemen van professionals op basis van detachering is in principe niet duurder dan zelf iemand in dienst te nemen, er zitten wel veel voordelen aan. De detacheringsorganisatie doet namelijk de volledige werving en selectie van de professionals. Zij hebben een goede kennis van de arbeidsmarkt. En weten de perfecte professionals voor jou uit te kiezen. Je betaald alleen voor de gewerkte uren van de professionals. De detacheringsorganisatie loopt de risico’s van ziekte en zwangerschap. Zij betalen ook voor eventuele ontslagkosten, pensioen en scholing van de professionals. Daarnaast krijg je professionals die flexibel zijn, met een frisse blik de werkzaamheden aanvliegen en productief werken. Hun enthousiasme straalt af op de rest van de organisatie waardoor de overall productiviteit kan stijgen.

Geen of andere preferred supplier

Is Octas nog geen preferred supplier? Geen probleem natuurlijk! Is jouw huidige preferred supplier gespecialiseerd in de financiële sector? Hebben zij specialistische en deskundige professionals die alle benodigde diploma’s hebben? Hebben zij kennis van de actuele ontwikkelingen binnen de sector? En hebben zij net zo’n hoge NPS als wij (+40)? Wij vertellen je graag waarom onze dienstverlening en professionals het beste zijn voor jouw organisatie. Opdrachtgevers die jou voorgingen zijn onder andere: ING, ABN Amro, RVO, Rabobank en NN. Onze ervaring met arbeidsmarktbemiddeling voor de financiële sector gaat terug tot 2004. Wij hebben al vele mooie projecten mogen uitvoeren voor je collega’s. Wat speelt er momenteel bij jou? Uiteraard doen we jou ook graag een passend aanbod.

Een ander detacheringskantoor is beter

Vind je een andere detacheerder toch beter? Vertel ons waar dit door komt. Dit is voor ons belangrijke informatie. Wij leren graag en proberen om elke dag beter te worden in onze dienstverlening. Ga met ons het gesprek aan. Misschien bieden we je mogelijkheden waar een andere detacheerder nog helemaal niet over nagedacht heeft. Misschien bieden wij iets anders. ‘Anders’ kan juist bijzonder zijn en dat hoeft zeker niet minder goed te betekenen. Geef ons jou tips door.

Geen tijd voor een gesprek

In 30 minuten kunnen wij je alles vertellen over de toegevoegde waarde die wij je kunnen leveren. We hebben geen haast, maar iedereen moet een keer eten toch? Wij trakteren je op een heerlijke lunch als jij openstaat voor een gezellig, vrijblijvend gesprek met ons over de mogelijkheden die wij je kunnen aanbieden. Zit je vol met lunchafspraken de komende maanden? Geen probleem! Wij kunnen ook met je bellen, facetimen, skypen of voor 9.00 uur of na 17.00 uur langskomen. En is dit een drukke periode voor je? Dan kunnen we ook iets inplannen voor over 2 maanden. Wij snappen dat een gesprek als dit altijd een tijdsinvestering voor je is. Daarentegen zorgen onze hardwerkende professionals ervoor dat je tijd wint in het uitvoeren van de werkzaamheden.

Niet de juiste persoon voor het gesprek

Huur je zelf nooit personeel in? Is jouw collega eigenlijk altijd degene die gaat over het aannemen of inhuren van nieuw personeel? Toch zijn we ook benieuwd naar jouw mening. Waar zie jij mogelijkheden in een samenwerking voor ons? Heb je tips over hoe wij misschien jouw organisatie kunnen helpen? Waarin kunnen wij jou versterken? Wij horen het graag!

Gerelateerde vacatures

Tags

  • detachering