De vijf voordelen van detachering!

Business line

HQ

Type

Blogs

Gepubliceerd op:

01-09-19

Als Octas professional in de financiële detachering heb jij vele voordelen ten opzichte van professionals die via een uitzendbureau werken. Welke dat zijn? We nemen ze met je door en wedden, na het lezen van dit artikel ben je om!

Bepaal zelf de koers van jouw carrière

Je bent in dienst bij ons, maar je werkt voor een bepaalde periode bij een van onze opdrachtgevers om daar jouw kennis in te zetten. En juist omdat je bij ons in dienst bent, kun je profiteren van alle voordelen die detachering jou biedt. Je bouwt in korte tijd een groot netwerk op, bij verschillende opdrachtgevers in verschillende functies. Jij ontwikkelt je op persoonlijk én professioneel gebied in hoog tempo. Daarmee ontwikkel jij je sneller dan iemand in vaste dienst of bij een uitzendbureau. Jij weet na een periode in de detachering wat jij goed kan en waar je blij van wordt. Samenwerken met Octas is een powerboost voor je carrière!

Elke 25e van de maand salaris

Als professional in de detachering heb je net zoveel zekerheid als dat je in dienst bent bij een bedrijf. Bij Octas krijg je namelijk een normaal arbeidscontract, net zoals elders in de financiële sector als je in dienst komt. Daarnaast krijg jij als professional in de detachering per maand betaald, terwijl iemand vanuit een uitzendbureau per uur wordt betaald. We zorgen ervoor dat jouw opdrachten aansluitend zijn zodat je je nooit hoeft te vervelen! Komt het voor dat we in de overstap periode geen passende opdracht voor je hebben, dan heb jij alsnog de 25e van de maand jouw salaris op je rekening en kun jij jouw talent tijdelijk inzetten voor een opdracht bij ons op het hoofdkantoor!

Daarnaast hebben we prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan meer vakantiedagen, overwerktoeslagen, scholingsmogelijkheden en pensioen. Ook bij ziekte wordt je binnen de detachering gewoon doorbetaald – in tegenstelling tot bij uitzenden.

Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy

Tijdens de opdrachten leer je naast je vakgebied, veel van verschillende managers, werkwijzen, systemen, klanten en (interim) collega’s. De opdracht is dé plek om de financiële sector te versterken en ondertussen zelf je rugzak te vullen. Als gedetacheerde leer je veelal vanuit twee zijden. Want naast de zaken op de opdracht is er tevens een mooi programma vanuit Octas dat jou versterkt vanuit de Octas Academy.

De Octas Academy is ontstaan vanuit de bundeling van alle activiteiten die Octas biedt sinds 2004. Het doel van de Academy is om jou te versterken zodat jij je werk als professional steeds beter beheerst. Je kunt hierbij denken aan DISC en Agile trainingen. Naast onze eigen Octas Academy hebben we ook maatwerk (trainee) programma’s die we met onze klanten organiseren. Je werkt dan als gedetacheerde bij Octas met alle benefits én je doorloopt een (trainee) programma bij een financial.

Een goed netwerk van leuke collega’s

We werken inmiddels met meer dan 150 professionals, jouw collega’s! Die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events. Op deze netwerk events spreek je collega’s die in dezelfde functie zitten als jij, maar bij een andere (of dezelfde) opdrachtgever zitten. Door met elkaar in gesprek te gaan kom je vaak tot verrassende tips & tricks die jouw werk de volgende dag weer makkelijker of interessanter maken. Vanuit Octas werken we aan die sterke connectie en geven we je gelegenheid elkaar op regelmatige basis te ontmoeten. Op de kerstborrel, tijdens een inhoudelijke meet-up, een workshop op de kwartaalmeeting of gewoon gezellig op het jaarfeest.

Persoonlijke coach

Last but not least: je wordt actief gecoacht voor, tijdens en na jouw opdracht door onze fieldmanagers! Onze fieldmanagers Corien, Hans, Hannie & Eelco staan klaar om samen jouw doelen te bereiken. Dit doen wij door veel aandacht en tijd te besteden aan jou als professional en een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen.

Hoe werken we bij Octas?

Bij Octas werken we op basis van detachering, in bijna alle gevallen met een (jaar)contract. In het geval dat jij bij een van onze opdrachtgevers op een project komt, dan heb jij aan het eind van je projectperiode of al duidelijkheid over eventuele verlenging of we hebben je al bij een nieuw project voorgesteld. Mocht die match er nog niet zijn, geen zorgen! We zoeken dan gewoon door tot we een passende opdracht hebben gevonden waar we allebei blij van worden. Zorgen heb je als gedetacheerde bij Octas sowieso niet, je krijgt bij ons je persoonlijke coach. Deze persoonlijke coach, jouw fieldmanager, is jouw directe lijntje met ons op je opdracht. Die opdrachten worden voor jou georganiseerd door onze bedreven accountmanagers. En de match? Die maken we voor jou, door te puzzelen met de klantvraag, jouw ambities en de praktische omstandigheden. Ons team is daarin gespecialiseerd.

Kortom, jij staat er niet alleen voor bij Octas, we zijn jouw sterke connectie!

Ben je om?

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals.

Laat hier jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Tags

  • detachering