Kwartaalmeeting Persoonlijk Leiderschap

Kwartaalmeeting Persoonlijk Leiderschap

Business line

HQ

Type

Events

Gepubliceerd op:

28-03-19

Persoonlijk Leiderschap. Succesfactor voor Octas banking professionals.

Deze kwartaalmeeting gaan we in op persoonlijk leiderschap. Jij bent de machinist van je eigen (ontwikkelings)trein en daarmee bepaal je zelf de route en het tempo. Maar hoe bepaal je welke route bij je past? Wat is het beste tempo? Hoe wissel je van route? Deze vragen waren hét onderwerp van gesprek tijdens onze kwartaalbijeenkomst, die niet per toeval in het Spoorwegmuseum in Utrecht plaatsvond.

Inchecken maar!

Onze eigen Businessmanagers gaven dit keer de workshops met oa de volgende onderwerpen: “Het merk ik”, “Cirkel van invloed”, “Dramadriehoek” en “Commitment ladder”.  Bekijk de video voor een mooie sfeerimpressie

Vitaliteit leidt tot succes

Octas Detachering werkt met de Octas Academy aan een fitte en moderne financiële sector.  We werken vanuit de kernwaarden “koesteren, versterken en verbinden” aan de visie van Octas . Deze visie leidt tot zelfstandig en verantwoordelijk werk en stimuleert succes en geluk. De thema’s vitaliteit (bekijk de video over vitaliteit), werkgeluk (bekijk de video over werkgeluk)  en innovatieve duurzaamheid staan bij ons centraal.

Gerelateerde vacatures

Tags

  • event
  • kwartaalmeeting
  • persoonlijk leiderschap