Maak kennis met… Nathalie Legger

Business line

HQ

Type

Blogs

Gepubliceerd op:

14-07-20

Wie is de persoon achter de office manager van Octas?

Ik ben Nathalie, 25 jaar, geboren en getogen in de mooiste stad van Nederland; Groningen, en woon (nu nog) in Amsterdam. In de opleiding die ik heb gevolgd komt mijn passie voor service naar boven. Ik ben afgestudeerd voor de opleiding reizen & toerisme. Na lange tijd in de hotellerie gewerkt te hebben, onder andere bij het Amstel hotel, werk ik nu een jaar bij Octas. Naast mijn werk hou ik enorm van latin dansen, koken, reizen en erop uitgaan met vrienden.

Wat houdt jouw rol precies in?

Het doel van mijn rol is dat ik alle medewerkers versterk. Dit maakt dat ik af en toe de ‘kantoorbaas’ wordt genoemd! Mijn functie is veelzijdig, ik ben gastvrouw, preventiemedewerker, BHV-er, wagenpark beheerder en verzorg de inkoop van de voorraad. Ter illustratie bel ik af en toe een klusjesman als het koffiezetapparaat het stuk is, geef ik lease auto’s uit, zorg ik dat de medewerkers ergonomisch correct werken en train ik nieuwe medewerkers in hun eerste werkweek aan de hand van onze kernwaarden koesteren, versterken en verbinden. Ook ben ik verantwoordelijk voor de ICT-support. Hierbij zorg ik dat iedereen een veilige verbinding heeft en leer ik onze medewerkers hoe ze corrupte e-mails en telefoontjes kunnen herkennen.

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Iedere dag is anders, het varieert heel erg! Ik kan maandag voor een probleem komen te staan dat de vaatwasser het niet doet en dinsdag bezig zijn met de herinrichting van een ontvangstruimte. Ik vind het ook leuk dat mensen mij als aanspreekpunt zien. Hierdoor kan ik echt service verlenen.

Hoe zorg jij dat je op financieel vlak future proof bent?

Ik heb verschillende spaarpotjes om future proof te zijn en blijven. Onlangs hebben mijn partner en ik een huis gekocht en binnenkort gaan we trouwen! We sparen elke maand een bepaald bedrag dat naar onze gezamenlijke spaarrekening gaat. Maar geven ook wat uit; onze nieuwe huis heeft meubels nodig. Daarnaast hebben we naar duurzame oplossingen gekeken tijdens onze huizenjacht, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen.

Tags

  • persoonlijk leiderschap
  • solliciteren