Octas Meetup hypotheken, en meer!

Octas Meetup hypotheken, en meer!

Business line

Hypotheken

Type

Blogs

Gepubliceerd op:

16-08-16

Als trainee of banking professional bij Octas start je een opdracht bij één van onze sterke connecties en daar start natuurlijk het antwoord op de vraag. De connecties in de financiële sector zijn dermate sterk dat we continu interessante opdrachten hebben bij de mooiste opdrachtgevers zoals ABN AMRO, Rabobank, ING Bank, Stater, Quion, Nationale Nederlanden en nog veel meer. Tijdens die opdrachten leer je naast je vakgebied, veel van verschillende managers, werkwijzes, systemen, klanten en (interim) collega’s. De opdracht is dé plek om de financiële sector te versterken en ondertussen zelf je rugzak te vullen. En er is meer, want binnen Octas zijn er natuurlijk ook connecties die jou graag versterken.

Octas Academy

Octas biedt uiteraard de juiste tools om je vak goed te beheersen en je skills aan te scherpen. Dit doen we via de Octas Academy en met de volgende middelen:

Naast onze eigen ‘Octas Academy’ hebben we ook maatwerk trainee programma’s die we met onze klanten organiseren. Je werkt dan als gedetacheerde bij Octas met alle benefits én je doorloopt een trainee programma bij een financial. Mooie trajecten waardoor je supersnel je loopbaan start.

Meetup Hypotheken

De ronde tafel kent natuurlijk iedereen. Bij Octas noemen wij de de ronde tafel sinds kort ‘meetup’. Waarom? Omdat het een meeting is waarin je jouw collega’s ontmoet en weer up-to-date naar buiten gaat! Zo hadden we recent een meetup met een aantal collega’s uit de business line hypotheken en is er begin december alweer eentje voor onze business line collega’s van zakelijk financieren! Tijdens de meetup is het altijd leuk dat de business line collega’s elkaar weer zien. Een mooie verbinding tussen de commerciële kennis én de professionals met een lekker hap erbij. Daarnaast was er een prachtige workshop over klantbelevingen. Hoe kan je nét even dat verschil maken als Octas professional om nét even een blijer gezicht, of smiley te regelen! Starters en (senior) professionals kunnen verder praten tijdens de borrel. Over ervaringen en verhalen delen over aanpak of klanten tijdens de opdrachten. Hoe ze werken bij ING Bank of hoe e.e.a functioneert bij ABN AMRO, super leuke meeting én weer up to date!

Versterken doe je samen

Bij Octas heb je een businessmanager. De businessmanager organiseert samen met jou de route om de opdracht goed uit te voeren en regelmatig te beoordelen wat er georganiseerd moet worden om jou te versterken. Een soort van persoonlijke loopbaancoach, een échte people manager. Deze people managers houden van maatwerk voor jou, want iedereen is bijzonder!

Werk jij bij een bank? Sterker nog, ik werk bij Octas!

Octas is specialist in de financiële sector met business lines voor specialisten in Service & Advies, Hypotheken, Financieren en Compliance & Risk. Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wellicht ben jij ook aanwezig op de volgende Octas Meetup!

Gerelateerde vacatures

Tags

  • hypotheken
  • meetup
  • Octas Academy