Octas opent Euronext ter ere van derde lustrum

Octas opent Euronext ter ere van derde lustrum

Business line

HQ

Type

Nieuws

Gepubliceerd op:

09-09-19

Vanmorgen om 09:00 uur stipt heeft Octas oprichter Norbert van ‘t Loo de Euronext beurs geopend ter ere van het 15 jarig bestaan van Octas. De enige echte gong werd met veel enthousiasme geluid door een gedeelte van het team en relaties van Octas. Kijk gelijk even mee:

Waarom werd de gong geluid door Octas?

Octas heeft een bijdrage mogen leveren om de financiële sector samen met haar professionals in een positief daglicht te zetten. Octas zag 15 jaar geleden de opkomst van de flexibilisering van de arbeidsmarkt in de financiële sector.

Ondanks crisis en krimp in de sector heeft Octas zich staande gehouden en ieder jaar groei gerealiseerd door haar persoonlijke aanpak als werkgever. Dit heeft haar gemaakt tot wat zij nu is: een sterke connectie voor externe inhuur van bancaire professionals voor banken, verzekeraars en zakelijke dienstverleners.

Met ruim 150 professionals zet Octas haar expertise in voor verschillende toonaangevende bedrijven in de financiële sector. Haar specialisaties zijn onderverdeel in de volgende businessunits: Service en Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren én Compliance & Risk. Een team van recruiters, accountmanagers en fieldmanagers hebben intensief contact met hun opdrachtgevers en professionals, zo vinden zij altijd de juiste persoon voor de gevraagde opdracht.

Dit nieuwsfeit heeft ook aandacht gekregen van de Telegraaf, het artikel daarover is hier te lezen!

Gerelateerde vacatures

Tags

  • persoonlijk leiderschap
  • werkgeluk