8 tips om morgen al fitter te zijn!

8 tips om morgen al fitter te zijn!

Business line

HQ

Type

Blogs

Gepubliceerd op:

16-06-19

Dat vitaliteit tot succes en (werk)geluk leidt, dát weten we bij Octas wel, het zit immers in ons DNA. Maar hoe je dat bereikt in je dagelijkse leven is natuurlijk een andere vraag! Met deze tips merk jij morgen al verschil. Pas wel op, want je fit voelen werkt verslavend!

Als je collega’s aanbieden koffie voor je te halen, loop dan zelf mee en haal je eigen koffie. Heb je tegelijkertijd ook een gezellig gesprek!

Als je collega’s koffie aanbieden, probeer na een paar koppen koffie over te stappen op thee of water. Dit is een cliché, maar minderen met cafeïne helpt je echt om je uiteindelijk fitter te voelen!

Las een vast moment in waarop je met je collega’s op kantoor 1 minuutje gezamenlijk gaat planken of doe een tabata workout. Tabawhat? Twintig seconden voluit gaan, 10 seconden rust en dat alles acht keer herhalen: squats, lunchen, sprinten op je plek. Prima te doen in je kantoor outfit!

Neem de trap! Werk je bijvoorbeeld op de 8e etage, neem dan gewoon de trap naar de derde verdieping en ga dan verder met de lift. En guess what, dit kan ook als je weer naar huis gaat!

 

Neem 5 minute breaks: loop als het kan een klein rondje buiten, doe een potje pingpong, koppel in ieder geval even los van je scherm.

Loop naar een collega toe voor een kort overleg, in plaats van een mailtje, vaak sneller dan het tikken van de mail en je bent weer even achter je scherm vandaan, heb je gelijk je break!

Probeer korte vergaderingen te houden, staand! Staan is goed voor je bloedsomloop en ideeën worden sneller gedeeld.

Gaat de telefoon? Loop even naar een stilteruimte, heb je gelijk wat beweging en je naasten collega’s zijn gelukkiger met je 😉

Gerelateerde vacatures

Tags

  • vitaliteit
  • werkgeluk