Medior Adviseur MKB Financiering

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Word Medior Adviseur MKB Financiering bij Octas!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Onze opdrachtgever staat opgesteld voor ondernemers. Zij biedt diensten aan ondernemers aan op het gebied van duurzaamheid, innovatie en internationale expansie. Ook staat onze opdrachtgever opgesteld voor het verlenen van subsidies, het delen van kennis en het vinden van partners. Als Medior Adviseur MKB Financiering ben je daarnaast in staat om op beleidsmatig niveau mee te denken met opdrachtgevers en ondernemers. Ook heb je ruime ervaring als financier bij het beoordelen en ontwikkelen van businesscases. Het betreft een brede rol en het is cruciaal dat je sterk bent in externe communicatie.

Dit bieden wij

• Een brutosalaris tussen de € 4600 en € 5600 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Afgeronde bedrijfseconomische/bedrijfskundige opleiding op HBO/WO niveau;
• Meerjarige ervaring op het gebied van kredietbeoordeling en/of kredietanalyse van (risicovolle) financieringen;
• Kennis en ervaring als Accountmanager Bijzonder Beheer is een pré;
• Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, hebt een kritische blik en bent nauwkeurig in je werk en zorgvuldig in je communicatie;
• Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is uitstekend. Je bent in staat om op verschillende niveaus je mening en standpunt uit te dragen.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter. Wil je weten hoe het is om bij Octas te werken?

Bekijk dan dit onderstaande filmpje over Persoonlijk Leiderschap:

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 15 juli 2019 jouw sollicitatie naar Kirsten via k.diks@octas.nl. Ik kom graag met je in contact! Neem ook voor vragen gerust contact met mij op: 06 36334109.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen