Haal als Medior CDD Analist de onderste steen boven.

Direct waarde toevoegen als Medior CDD Analist

Wil jij de financiële wereld een beetje beter maken en een bijdrage leveren aan de maatschappij? Dan zijn onze vacatures als Customer Due Diligence Analist perfect voor jou. Als Medior CDD analist bestrijd jij criminaliteit zoals witwassen en terrorismefinanciering. Klantonderzoek, risico’s in signaleren en in kaart brengen en de organisatie adviseren over wet- en regelgeving: dat zijn de werkzaamheden die je dagelijks doet om de criminelen te slim af te zijn. En sterker nog, dit kan gewoon bij Octas! Op verschillende niveaus biedt Octas opdrachten aan bij opdrachtgevers in de financiële dienstverlening. Daarnaast werken we ook op verschillende locaties, in de randstad maar ook in Eindhoven, Zwolle of Groningen. Onder onze opdrachtgevers vind je o.a. ABN AMRO, Rabobank, RVO, ING en Triodos. Ontdek direct al onze CDD functies!

De meest behulpzame detacheerder

DE DUALITEIT PAST MIJ GOED

Naast het werk bij mijn opdrachtgever ben ik onderdeel van Octas. Ook dat geeft verbondenheid. Bovendien bieden zij mij een dynamiek die uniek is. Ik krijg de kans stappen te maken in mijn ontwikkeling binnen de bank, maar kan wanneer noodzakelijk ook zo in andere uitdagingen stappen. Die dualiteit past goed bij mij; vrijheid in gebondenheid!
Octas professional Mark

Wat houdt detachering als CDD analist in?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.