Medior Hypotheekacceptant

Ben jij hypotheekacceptant of grijp je de kans om acceptant te worden? Dan zoek ik jou!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Is deze functie nog onbekend voor je? We leggen het graag uit. De hypotheekacceptant is de persoon die hypotheekaanvragen beoordeelt en aan de hand van criteria besluit of de hypotheeklening verstrekt kan worden. Een verantwoordelijk en nauwkeurige taak. Klantcontact komt hier zeker ook bij kijken. Je hebt contact met interne afdelingen, hypotheekadviseurs, notarissen en waar nodig met de eindklant. Het kan voorkomen dat je mag uitleggen waarom een hypotheek niet verstrekt kan worden, of je mist belangrijke documenten waardoor je niet aan de slag kan voor de eindklant. Het is daarom belangrijk dat je in staat bent helder te communiceren.

Lees hier een interview met een Octas professional die werkt als hypotheekacceptant!

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2.400 en € 3.000 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
  • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
  • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

Voor deze functie zoeken we professionals die graag samenwerken en er samen voor willen gaan. Je bent in staat om ook meer ervaren collega’s mee te nemen in de veranderende omgeving waarin we ons bewegen en maak je gemakkelijk contact met in- en externe klanten. Je bent in het bezit van je Wft Basis en bent bereid om je Wft Hypothecair Krediet te behalen binnen 3 maanden na start van je opdracht.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 25 augustus 2019 jouw sollicitatie naar Naam via m.bekkers@octas.nl. Ik kom graag met je in contact! Vragen? Bel, mail of app mij gerust! (06 4076 6498).


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen