Money Laundering Reporting Officer vacatures

Waarom starten als Money Laundering Reporting Officer (MLRO) via detachering?

Als Money Laundering Reporting Officer (MLRO) bestrijd jij criminaliteit zoals witwassen en terrorismefinanciering. Klantonderzoek, risico’s in signaleren en in kaart brengen en de organisatie adviseren over wet- en regelgeving: dat zijn de werkzaamheden die je dagelijks doet om de criminelen te slim af te zijn. En sterker nog, dit kan gewoon bij Octas! Zowel als junior, medior of senior analist biedt Octas opdrachten aan bij opdrachtgevers in de financiële dienstverlening.

Heb jij bijvoorbeeld Criminologie gestudeerd en ben je op zoek naar een startersfunctie, dan kun je als junior aan de slag in de compliance sector! Heb je al werkervaring en wil je je verdiepen in het vak, dan passen onze medior of senior functies zeker bij jou. Onder onze opdrachtgevers vind je o.a. ABN AMRO, Rabobank, RVO, ING en Triodos. Ontdek direct al onze Money Laundering Reporting Officer (MLRO) vacatures! Wil jij de wereld een stukje mooier maken en een bijdrage leveren aan de maatschappij? Maak het verschil en word Money Laundering Reporting Officer!

Wij krijgen gemiddeld een 9!

We zetten jou en jouw ontwikkeling centraal. Hoe doen we dat? We bouwen samen een duurzame relatie op, waardoor we weten wat jij wilt en waar je naar toe wilt groeien. Het is aan ons om naar de ‘bigger picture’ te kijken en jouw loopbaan tot een succes te maken op een persoonlijke en professionele manier. Waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle cdd analist vacatures.

mto score octas over 2022

Waarom detachering? 4 redenen

  1. Boost je carrière
  2. Detachering biedt meer voordelen dan uitzenden
  3. Snel doorgroeien
  4. Veel leren met de Octas Academy

Wat is detachering?

Detachering is eigenlijk heel simpel. Je staat onder het contract bij Octas, dus daar geen gedoe over. Wij zijn jouw werkgever en jij bent onze werknemer, je hebt dus ook geen last van reorganisaties bij een bank. Afhankelijk van jouw project zit je een aantal maanden, half jaar of langer bij en van onze opdrachtgevers. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou en investeert daarom veel in jouw ontwikkeling. Dit doen we door middel van onze eigen Octas Academy, maar ook een persoonlijke coach, jouw eigen businessmanager. Daarbovenop hebben we toffe events die jouw direct versterken in je functie.