Dit is Octas

Dit zijn wij

Wij detacheren onze deskundige professionals onder andere bij de toonaangevende banken of verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Op het gebied van Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren én Compliance & Risk zetten wij onze professionals in. Dit zijn niet zomaar professionals, dit zijn professionals die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die specialist zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen. Wij begrijpen de financiële sector. Wij hebben kennis van de actualiteiten en een breed netwerk. Bovenal leveren wij altijd kundige kandidaten. Wij zijn Octas.

Businessmanagement

Corien Schouten

Businessmanager Service & Advies

Hannie Heuker

Businessmanager Compliance & Risk

Kirsten Diks

Businessmanager Zakelijk Financieren

Staff

Marcel Wesselingh

Financial Controller

Femke Admiraal

Finance & Control Assistent

Luigi Maria

Assistent Controller

Leonie Wattimena

Marketing Manager

Gerben Vink

Online Marketing Specialist

Recruitment

Merith Jager

Campus Recruiter

Wousje Jonker

Interim Recruiter

Irene Vlaming

Interim Recruiter

Randolph Mackay

Interim Recruiter

Business Developement

Joost Hofman

Business Developer

Recruitment

Onze Recruiters houden zich bezig met de werving, selectie en matching van deskundige professionals voor de financiële sector.

Accountmanagement

Onze Accountmanagers zijn verantwoordelijk voor onze bestaande en toekomstige klantrelaties. De Accountmanagers zijn de eerste aanspreekpunten voor onze opdrachtgevers.

Businessmanagement

Onze Businessmanagers zijn het eerste aanspreekpunt voor onze professionals. Zij ondersteunen de professionals, zodat zij optimaal hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Support

De support-afdeling van Octas bestaat uit marketing en communicatie professionals, de finance afdeling en de directie. Zij ondersteunen met name de afdelingen recruitment, accountmanagement en businessmanagement.